İçilmez abi ben hep bira içiyom
Aynen katarız abi [emoji16]Çok ayıp [emoji851] sahalarda görmek istemediğimiz hareketler
Fişne suyu için dicem içine bişey katarsınız [emoji28]
Biçerken de içiyoz biz
Karıştırma oka anayan anadıİlaçı şarapmı oluyo abi
Kim ne ederse etsin karışmam kimseyide kendime karıştırtmam.her koyun kendi bacandan asılır.aa bura yeri değil bu muhabbetin ayrıMilli içeceğimiz Ayran arkadaşlar aman yönetimden zılgıt yemeyelim
Kim ne ederse etsin karışmam kimseyide kendime karıştırtmam.her koyun kendi bacandan asılır.aa bura yeri değil bu muhabbetin ayrı
Sen eskişehirli olduna eminmisin aynı bizim gibi konuşursun bea[emoji1] [emoji1]Aynen bea abi bizimki makara olsun
Heç işim olmaz sen al banada çekersin siz gençsiniz daha.3 senede 35 40 bin malzemeye para verdim yeterOnu bunu boşver amıca da biZe bir rotavatör şart.
Sen eskişehirli olduna eminmisin aynı bizim gibi konuşursun bea[emoji1] [emoji1]
Bana kızacaksınız sana ne karrrışma burnunu sokmaaa diyecekler olacak belki ama uyarmak benden dikkate almak sizden.İçki ve sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.Büyüklerimiz hasat vakti geldimi sabah namazını tarlada kılardı.Ben dahil şuan kimse yapmıyor.İşimizin bereketini kaçırmayalım.