Ynt: 3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu
amma uzun yazmışsın okuyamadım ;DÇağRı link=topic=3336.msg34328#msg34328 date=1210610171' Alıntı:Melih yine başladın saçmalıklara,kendinden 10 yaş büyük bir adamla daha düzgün konuşman gerekir.İnsanı illa kötü konuşturuyosun.Ortalığı karıştırma...
Evet 285s serisi bişeye benzemiyo.En azından motordan başka herşeye benziyo.Ama ilk 285(hatalı olmayanlar hariç) 285slerden daha iyidir.Bu herkesçe görülmüş bir gerçek.Ben ikisini de kullandım.Zaten bende şu an 285 var.En az kendi motoruma bindiğim kadar 285s ' ye de bindim.Adam o kadar temiz kullanmasına rağmen motordan gelen sesleri duysan hoşuna gitmeyeceğinden emin ol.
Ankete gelince,örnekleri en az 10 tane vardır.Yine bir sonuca ulaşılamadı,ulaşılamaz.
Önce ben mf kullanıcısıyım.Gelelim karşılaştırmaya:
Mf ' nin tipi bence de güzel,turbo konusunda size katılıyorum.Nh ' nin tipi hakkında objektif bir yorum yapamayacağım,çünkü çıktı çıkalı hoşuma gitmiyor.Hele eskilerinin içi ot gibi bence.Ha burda mf ' nin içini çok güzel olduğunu savunmuyorum.
Elimizden çok traktör geçti,hepsinden kullandım ama bir tanesinin hidrolik sistemi kusursuzdur,çok memnunum diyemem.Nh hem kaldırma kapasitesi bakımından,hem de sistem açısından çok daha üstün.
Bugün 0 mf almam,akıbeti belli değil.Ama ikinci el olsa alırım.Mfciler biraz objektif olun,nh ' ın daha çok tutulduğu su götürmez gerçek.Bence kimin neyi çok aldığı değil,benim hoşuma gidip gitmediği.
TD95 var bir abimizde,sameyle kafa kafaya hatta biraz daha az çekiyor hirkte.Az çok şurda tanıştık birbirimizle,hem mfciler hem nhciler objektif olduğumu anlamış olmalılar.Bende yalan yok,isteyen gelsin göstereyim.
Yazının tamamının okunacağını sanmam,ama sonucu da söyleyeyim.
Benim gönlümden 3,085 geçer,pişman olursam canım sağolsun Ne asla mf almam,ne de asla nh almam demem,edmeyeceğim.Bence siz de demeyin,ileride hayat ne gösterir bilinmez.
Lütfen konuyu kilitlemek zorunda kalmayalım,medeni bir şekilde,büyüklerimize saygılı bir şekilde devam edelim.