3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu

BU TEKNİK ÖZELLİKLERE GÖRE SİZCE HANGİSİ

• Kullanılan toplam oy
    25

Ynt: 3085 ve Td85 Karşılaştırmalı Teknik Özellik Tablosu

ÇağRı link=topic=3336.msg34328#msg34328 date=1210610171' Alıntı:
Melih yine başladın saçmalıklara,kendinden 10 yaş büyük bir adamla daha düzgün konuşman gerekir.İnsanı illa kötü konuşturuyosun.Ortalığı karıştırma...

Evet 285s serisi bişeye benzemiyo.En azından motordan başka herşeye benziyo.Ama ilk 285(hatalı olmayanlar hariç) 285slerden daha iyidir.Bu herkesçe görülmüş bir gerçek.Ben ikisini de kullandım.Zaten bende şu an 285 var.En az kendi motoruma bindiğim kadar 285s ' ye de bindim.Adam o kadar temiz kullanmasına rağmen motordan gelen sesleri duysan hoşuna gitmeyeceğinden emin ol.

Ankete gelince,örnekleri en az 10 tane vardır.Yine bir sonuca ulaşılamadı,ulaşılamaz.
Önce ben mf kullanıcısıyım.Gelelim karşılaştırmaya:
Mf ' nin tipi bence de güzel,turbo konusunda size katılıyorum.Nh ' nin tipi hakkında objektif bir yorum yapamayacağım,çünkü çıktı çıkalı hoşuma gitmiyor.Hele eskilerinin içi ot gibi bence.Ha burda mf ' nin içini çok güzel olduğunu savunmuyorum.
Elimizden çok traktör geçti,hepsinden kullandım ama bir tanesinin hidrolik sistemi kusursuzdur,çok memnunum diyemem.Nh hem kaldırma kapasitesi bakımından,hem de sistem açısından çok daha üstün.
Bugün 0 mf almam,akıbeti belli değil.Ama ikinci el olsa alırım.Mfciler biraz objektif olun,nh ' ın daha çok tutulduğu su götürmez gerçek.Bence kimin neyi çok aldığı değil,benim hoşuma gidip gitmediği.
TD95 var bir abimizde,sameyle kafa kafaya hatta biraz daha az çekiyor hirkte.Az çok şurda tanıştık birbirimizle,hem mfciler hem nhciler objektif olduğumu anlamış olmalılar.Bende yalan yok,isteyen gelsin göstereyim.

Yazının tamamının okunacağını sanmam,ama sonucu da söyleyeyim.
Benim gönlümden 3,085 geçer,pişman olursam canım sağolsun :D Ne asla mf almam,ne de asla nh almam demem,edmeyeceğim.Bence siz de demeyin,ileride hayat ne gösterir bilinmez.

Lütfen konuyu kilitlemek zorunda kalmayalım,medeni bir şekilde,büyüklerimize saygılı bir şekilde devam edelim.
amma uzun yazmışsın okuyamadım ;D ;) :D

yaaw çağrı konuya sonradan dahil oldum kusura bakmayın ama ne doğru şeyler yazmışsın 285 hakkında ağzına sağlık ... kimse kimsenin motoruna işe yaramaz diyemez ama beğenmediğinide uslubuynan temizce söyler... ama nh-mf tartışmaları arada böyle sertleşmese çok tatlı oluyor..

ya sız ne dıonuz sercan abı sen su patlatma vıdeosunu bı gonder de kım kıme koyuyomus bız fanatık falan deılız nh daha ıyı daha kalıtelı sende atacan hemen ortalıgı karıstırmaya kalkma nıe solemıyosunuz madem bu kadar ıyı de nıe 8tane cıkarıolar konuyu ıce saptıronuz ha
koray la aklı sıra atacan bırbırıne arka cıkıo sıteyı bos buldular tabı surda ne kaldı kı massey lerın tarıh olmasına battılar ya o bakımdan sonuna kadar new holland *
cok yakında vıdeolar ılede ıspatlıcaz bekleyın az kaldı kım kıme koyuyomus

BUNE LA BAK OKUMAM O YAZDIKLARINI BİTEK O KIRMIZI YERİ OKUDUM ONU BİZ KENDİ ARAMIZDA HALLETTİK

salih bişi söylüyecem senin çektiğin vidyoda sen benim çektiğimde ben haklı çıkarım bu 1.
bide yazmışın koray la aklı sıra atacan birbirlerine arka çıkıyo ne yani mf nin fanatiğiyizo kadarda olsun2
nh:13 mf:10 merak etme bu sayıda yakında değişmeler göreceksindir ama zamanla.3

İster oku,ister okuma sana oku diyen yok.Hayatında bir tane traktör görmüş adam gelmiş ahkam kesiyor...

salih link=topic=3336.msg34350#msg34350 date=1210613462' Alıntı:
ya sız ne dıonuz sercan abı sen su patlatma vıdeosunu bı gonder de kım kıme koyuyomus bız fanatık falan deılız nh daha ıyı daha kalıtelı sende atacan hemen ortalıgı karıstırmaya kalkma nıe solemıyosunuz madem bu kadar ıyı de nıe 8tane cıkarıolar konuyu ıce saptıronuz ha
koray la aklı sıra atacan bırbırıne arka cıkıo sıteyı bos buldular tabı surda ne kaldı kı massey lerın tarıh olmasına battılar ya o bakımdan sonuna kadar new holland *
cok yakında vıdeolar ılede ıspatlıcaz bekleyın az kaldı kım kıme koyuyomus
biraz daha düzgün konuş anketinden, teknik özelliklerine kadar herşeyi ortada istiyen mf yi istiyen nh yi seçer ben her zaman efendi dürüst düzgün adamların arkasındayım evet koray kardeşiminde arkasındayım çünkü efendi insan adam gibi adam niye arkasında olmıyayım hem hayatta herkesin beğendiği bir insan modeli vardır ister arkasında olurum ister olmam bu seni ilgilendiren bir konu değil lütfen eleştirilerinde çizgiyi aşma hiç kimsenin eleştirisinin terbiye sınırları dışına çıkmasını istemem bundan herkes rahatsız olacağı gibi bende rahatsız olurum

madem begenmiyon cagrı 285 i sat nie o zmn masseyin modu sensin sende başka adam yokmu bu sitede önçeden koraydı aldınız elinde modlugu sen oldun nie sen oldun madem sewmiyon mf yi al o zmn sende bi nh olsun bitsin ya

1-MFDE LEVYE YOK
2-ELİFT CIKALI KAÇ SENE OLDU
3VE EN ÖNEMLİSİ- HİDDROLİK MF NİN HİDROLİ İİ DEİL HERKEZ DİO BİZİM TANIDIKTA 3.105 WAR DI KÖYE GÖTRCEKTİM ARKADADA KANAL KÖTENİ WAR DI MOTOR KALDRIMDAYDI KALRMDAN İNİM DEDİM Bİ BAKTIM HİDROLİK AZ KALKMŞ İNEMEDM İLERDE Bİ YERDEN ZAR ZOR İNDM....BENDEDE 3 TANE MF WAR AMA 3085 İN TEKÇEKERİ SÜPER ÇİFTÇEKERİ İÇİN AYNI ŞEİ SÖLEYEMEM LASTİKLERİ COK KALIN ONDAN BAYILMA YAPIO.....AMA YENİ CIKAN TDLER COK SÜPER

o zmn sende nh al kurtul mf den bide burak a sor bakam o nasıl iniyomuş kaldırımlardan akgül

valla akgük hiç bişi demiyorum rseimli anlatım yaptık ama yine yaranamdık helal olsun hala mf nin hidroliği kötü diyebiliyosan.

melih bolsu isimli kişi bu siteye tartışma we kaos ortamı yaratmak için katılmış heralde...

arkadaşlar mf nin hidroliği zayıf hiç tartışılacak bi konu değil bu bence

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=3336.msg34375#msg34375 date=1210615196' Alıntı:
salih bişi söylüyecem senin çektiğin vidyoda sen benim çektiğimde ben haklı çıkarım bu 1.
bide yazmışın koray la aklı sıra atacan birbirlerine arka çıkıyo ne yani mf nin fanatiğiyizo kadarda olsun2
nh:13 mf:10 merak etme bu sayıda yakında değişmeler göreceksindir ama zamanla.3

nasıl olcak o iş yen üyeliklermi açacan ???

3000 serisinin hidroliğini iyi diyen arkadaşlar hiç hidrolik görmediler heralde ayrıca mfnin hidrolikler kötü diyen yok kaldırma kapastesi düşük bu belgelenmiş bikere inanmazsan teknik özellik tablosuna bak... :D

Bu konunun sonunu iyi görmüyorum. Bu tartışmalar olmazsa zaten işin tadı olmaz ama her zaman dediğim gibi seviyeli olmalı, büyük olan abiliğini bilecek küçük olan kardeş gibi davranacak. Konu 6 sayfa olmuş, mutlaka benimde yorumum vardır diğer sayfalarda ama bir daha yazayım.

Fanatiklik kokusu çıkıyor buradan. NH ve MF fanatikleri birbirini yiyecek. Ya böyle anketlerin hiç bir önemi yok, adam alır bir üyelik daha basar oyları. Yapsak Super Mod seçimi gibi adam akıllı anket sonuca o zaman daha da yaklaşılır ama oda kesin değildir. Bakın burada MF kullananda var NH kullananda. Eskitenden tutun yeni alana kadar hepsi mevcut aramızda. Herkes fikrini beyan etmiş, karşı çıkılır elbette ama inkar etmek ayrı şeydir. Kimler hangi markanın fanatiği artık herkes biliyor, doğal olarak güven denen bişey kalmıyor insanlarda. Motorun güzel olması demek illa herkeste olması demek değildir. Senin için güzel olması yetmez mi? Sen motorunla mutluysan gerisi teferruattır. Millete düşünceni söylersin ister dinler, ister dinlemez. Burada muhabbet eden herkesi tanıyorum, bu arkadaşlıklar kolay mı oluyorda hemen yıkmaya çalışıyorsunuz. Bir MF ' ci ile bir NH ' ci asla dost olamaz mı? Biri şurda çıkıp arkadaşım tamam MF yada NH şu yönden kötü haklısın dese bir tarafı mı eksilir? Çağrı bence süper bir yazı yazmış, Melih ' te okumam diyor sonra gelip Çağrı ' ya niçin MF kullanıyorsun diyor? Melih ' cim yazıyı okusaydın neden MF kullandığını anlardın zaten. Varsın olsun millet motorunuza kötü desin ne olacak bana biri anlatsın lütfen? Ağzını açmazsan ölür müsün? Burada herkes birbirinin itibarını zedeliyor, olan sadece bu. Bir gün hayatınızda tükürdüğünüzü yalarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu. İçinizdeki önyargıyı yıkmadan bir adım değil bir santim dahi ilerleyemezsiniz. Herkesin gönlünden geçen vardır, bende Tümosan ve Case hayranıyım. Fendt ' ten bile daha çok hoşuma gidiyor. Kötüdür, dandiktir, işe yaramazdır, başka bir motor pullukla 2 tur bindirebilir, kabini kötüdür vs. lafım yok, önemli olan ben içinde mutlu muyum, benim işime yarıyor mu? Yarıyorsa gerisini takmam bile. MF ' nin hidroliği dandikmiş, senin işini yapıyorsa boşver gerisini, sanki milletle küfürleşince kapasitesi artacak. NH ' nin yakıtı çokmuş, sanki burada bağırıp çağırınca azalacak. Bir defa söylersin sonra takip edersin konuyu zaten adamsa anlar, değilse işi yokuşa sürer.

Uzun yazmışsın, okuyamam deyipde sonradan saçma saçma yorumlar yazmayın lütfen. Tartışmayı devam ettirmek için 6 sayfayı baştan sonra okuyup cevap yetiştirirken okuyorsunuz ama. Bu sitede iseniz, bu konuya takılacaksınız okumalısınız.