Midilli olup olmadığını anlayacağimiz özelliği varmı acabaYanlis bilmiyorsam midilli dolu beygir gibi hani bi fendt in 110 beygiriyle basak traktorun 110 beygiri bir degildir ondan
Peki fiyatı 300 bin olup oturaklı çekişli onerebileceginiz jhon Deere serisi varmıdırGenel olarak agir traktor guclu olur ha bu middilli olayi tam olarak ne bilmiyorum laf arasinda duymustum bizim traktorun beygirler middili sizinkini yer nicelige degil nitelige bak gibi bisey demislerdi john deereye gelecek olursak traktorun gucunden supheniz olmasin ancak 6 serisi rakiplerine gore daha hafif oldugundan cekisde bi maxima dan fazlasi yoktur kanaatimce
6130 m hangisine giriyor hocam
Maxsimum oda güzel hocam kepçe takılacak traktörde bulduk o tamam yanına birde büyük traktor tamamdır case jx 75 c Alicaz ara için TD ler gibi onunda fiyatı tavan ikinci el ancaUtility tractor, yardımcı traktör, büyük çiftlik ön kepçe traktörü.John Deere
www.deere.co.uk
Motor gücü, max 101 kw, nominal 96 kw, tork:587 n.m. 1500 max tork, 1600-2100 güç bandı, %35 tork artış yüzdesi, motor gücü, TR6.130 ile TR6.140 arasında bir değerde, TR6 nın tork artış yüzdesi biraz daha fazla, motor grafiği TR6 ya benziyor, transmisyon Autoquad Plus olursa TR6 daki gibi vitesler 8+8 otomatik kullanılabilir.Maxxum 130 un motor değerleri bunlardan yüksek, çeki demirinde daha iyidir.
Aynen abi TD ve jx lere bu fiyatlar deymezSurecek adam varsa 2 traktör daha iyi olur eger sadece sürüm isi varsa 130 un yaptigi isi 2 adet 65-75 de fazlasiyla yapar 2 tane 110 lugun toprak isleme kapasitesi 1 tane 220 den fazla olur ha konfor diyosan o ayri mesele fiyatlar ucuk
Şuan için arpa ve buğday seneye tamamı pamuk olabilirNe ekiceksiniz
Merhaba, katana beygiri ile midilli beygiri arasındaki fark nedir?
Peki sayın abim aynı beygir gücü fakat silindir hacimleri farklı etken bu değilmi.t5 yanılmıyorsam 3.4 maxxum 4.5 diye biliyorum.T5 115 ile Maxxum 115 aynı motor gücü ve çeki demiri özellikleri taşımıyor.
Maxxum serisi Rated power motor güçlerini kaporta üzerine yazıyor.
Maxxum 130, max 163 hp, net 130 hp, EPM(motor gücü yönetimiyle) 141 hp net motor gücü veriyor.
Kataloglarla net ölçümler arasında farkta olabiliyor.Bunun dışında hp az gibi görünen motorun çeki demiri daha yüksek olabiliyor, traktörün serisine göre farklı markalarda hp si çok olsa da çeki demiri düşük olabilir.DLG testlerinden incelenebilir.
Motor şanzıman uyumu da çok önemli t5 düşük silindir hacminden dolayı o şanzımanı rahat çevirmiyor bence 115 hp bi motordaki serilik yok o modelde mccormick mc115 modeline bakarsanız dediğim daha net anlaşılır onda da 16+16 şanzıman var ve 4.4 litre perkins makina ile yürüyor piyasada ki çoğu motor aynı hp ler içerisinde kolay kolay su dökemez mccormick'in eline ingiliz üretimi traktörler genelde baya seri oluyir mccormick mc115 cx105 veya new holland t6000 serisi gibi falan adamlar cidden hakkını veriyor traktörünPeki sayın abim aynı beygir gücü fakat silindir hacimleri farklı etken bu değilmi.t5 yanılmıyorsam 3.4 maxxum 4.5 diye biliyorum.
Geçen yıl t5ec alacak oldum .3 silindir ebatında motoru var.silindir hacmi küçük .Allah'tan fazla para istedi üste kaldı.o traktör satıldı.bir yıl geçti .tekrar satışa çıkmış.4500 cc den aşağısı motor değil bence.Motor şanzıman uyumu da çok önemli t5 düşük silindir hacminden dolayı o şanzımanı rahat çevirmiyor bence 115 hp bi motordaki serilik yok o modelde mccormick mc115 modeline bakarsanız dediğim daha net anlaşılır onda da 16+16 şanzıman var ve 4.4 litre perkins makina ile yürüyor piyasada ki çoğu motor aynı hp ler içerisinde kolay kolay su dökemez mccormick'in eline ingiliz üretimi traktörler genelde baya seri oluyir mccormick mc115 cx105 veya new holland t6000 serisi gibi falan adamlar cidden hakkını veriyor traktörün
Merhaba arkadaşım konu katana beygiri midilli beygirinden açıldı buralara geldi .t5 güzel traktör kullanmadım ama benim 85 bg lik 5720' nin silindir hacmi 4500 t5 3400 ama t5 115 bg .buna kim açıklık getirecek .küçük silindir hacmine 115 bg koymuş.kullanabilsem kıyaslardım.ama ben 5720 satıp 6430 6115 m yada r alırım ancak.eski bir laf var .öküzüm büyük olsun çekmese çekmesin diye.tokatlı arkadaşım en iyi traktör kapındakidir.selamlarMerhaba, bende geçen yıl T5 115 E.C aldım gayette memlunum. CASE FARMALL C-U ve Avrupa N.H serilerinin bir çoğuda 4 silindir iveco 3.4cc CRD motor kullanıyor ve gayette başarılı. Bizmi yanlış kullanıyoruz Anlamadım. Ayrıca büyük silindir hacmi işte az yakar lafıda bana biraz köy efsanesi geliyor çünkü önceden 2.0-2.5cc otomobiller vardı. Diesel teknolojisi geliştikçe motor hacmi küçülüyor. Günümüzde 2.0-2.5cc araba kimse almıyor bile. Uygun ekipman takıldıktan sonra güzel makina bence. Bu arada, amacım kendi traktörümüde övmek değil. Aklımın ve deneyimlerimin yettiği kadar objektif bilgi paylaşarak siz değerli üreticilerimizi bilgilendirmek.
Merhaba arkadaşım konu katana beygiri midilli beygirinden açıldı buralara geldi .t5 güzel traktör kullanmadım ama benim 85 bg lik 5720' nin silindir hacmi 4500 t5 3400 ama t5 115 bg .buna kim açıklık getirecek .küçük silindir hacmine 115 bg koymuş.kullanabilsem kıyaslardım.ama ben 5720 satıp 6430 6115 m yada r alırım ancak.eski bir laf var .öküzüm büyük olsun çekmese çekmesin diye.tokatlı arkadaşım en iyi traktör kapındakidir.selamlar