3 metrelik mikser ve SAME iş başında

Ynt: 3 metrelik mikser ve SAME iş başında

ali kuzu link=topic=69570.msg793788#msg793788 date=1384290562' Alıntı:
traktör gelince akla same same same derim başka bişi demem....
evet bende aynı kanaatteyım çok saglam ve ekonomık bı traktor.benımle aynı yılda alan arkadaslar debrıyajdır lastıktır ve daha baska arızalar yuzunden sıkıntı yasadılar ve saatlerı benımkı kadar olmamasına ragmen.sonunda 3075i olan arkadas sattı td75i olanda ıkı kere actırdı arkayı anca randıman tuttu.bende yenıden motor alacak olsam ya same ya zetor derım

paylaşım için teşekkürler. benim dikkatimi çeken traktör 75 hp olmasına rağmen demekki kuyruk mili güçlü. mikserde 3mt iş genişliği gerçekten büyük iş demek. benim de ilk önceliğimde yer alan bir ekipman bu mikser. özellikle kanola tarımında ince tohum yatağı için. yerli firmaların ürünleri neredeyse gaspardo gibi ithallerle aynı.

GÜRKAN link=topic=69570.msg794051#msg794051 date=1384361328' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler. benim dikkatimi çeken traktör 75 hp olmasına rağmen demekki kuyruk mili güçlü. mikserde 3mt iş genişliği gerçekten büyük iş demek. benim de ilk önceliğimde yer alan bir ekipman bu mikser. özellikle kanola tarımında ince tohum yatağı için. yerli firmaların ürünleri neredeyse gaspardo gibi ithallerle aynı.
tesekkürler.evet kuyruk mili fena degıl.halamın oglunda 100lük ls var o şaşırdı benım motoru görünce benımkıyle nerdeyse aynı gıdıyor die.mikser konusuna gelınce alırsan memnun kalırsın tohum yatagı hazırlamada çok guzel bır alett ektıgın tohum randımanlı cıkar tabıkı tav yeterlıyse.biz gaspardoyu sectık ve cogu koylumüzde,bıtane toscano alan var oda memnun tabıkı tercıhler degısır

Güzel paylaşım, teşekkürler, mikseri bende düşünüyorum, nadas olmayan yerlerde tırmık pek işe yaramıyor. Fakat domuz ve geyikten tarla ekmeye korkuyoruz.

stulu link=topic=69570.msg794149#msg794149 date=1384365828' Alıntı:
Güzel paylaşım, teşekkürler, mikseri bende düşünüyorum, nadas olmayan yerlerde tırmık pek işe yaramıyor. Fakat domuz ve geyikten tarla ekmeye korkuyoruz.

Domuzu memleketimizin her yerinde duyduk bildikte GEYİK de ne oluyor hocam? Anlatır mısınız biraz...

stulu link=topic=69570.msg794149#msg794149 date=1384365828' Alıntı:
ben tesekkür ederim.mıkser gayet güzel bır ekıpman tavsıye ederım.domuz ve geyık işine gelirse ii bi çare bulmalısınız