288 ve psımanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 288 ve psımanlık

kardeş şu traktör lere büyük pulluk takmayın evet 1. sene çeker ya diğer seneler ne olacak her zaman doğru toprakta doğru ekipman kullanın bilmiyorum bu mfnin kaç silindir olduğunu ama yazık ediyorsunuz. siz bilirsiniz. ama büyük pulluk kullanmak istersenizde bari pulluk kulaklarında ayarlama yapınız her toprağa göre traktörün çekiş gücüne göre pulluk kulakları mevcut traktörede rahatlık olur.

kımmıs o
25bın veren mıllet 88 dıye kıvranıyonakadar satlık varsa 50000ne alırım besbınde bana kalır sız konustugunuz motorun ne oldugunu bılmıyosdunuz hemserım motorun sahı 88lık sız ne anlarsınız motordan dakın 5lı 14luyu dakın td 85de dakın bı depısın hem yakıt hem rahatlık

bak hemserım 88lık beygırı 5lı 14luyu kurtarıyo bunu alper soluyo adam yapmıs pullugu karsına beygırını koymus benım pullugumu su beygır motorlar ceker demıs bu 88 beslıu 14u cok rahat her toprakta ceker bıde 5lı 13 fılan olurs oooooooooooooo

sımdı arkadaslar bu yazımı ıyı okuyn bu motorların fabrıkası bıze kar payı vermıyo cogunuz taksıt odeyecem dıye kıvranıyo bu gercektır saklayamazsınız am 88lık normal bıcıftcı ye kral motor ben kullandım td 85 yakıtlı motor bunlartın bıze faydası olmaz baska faydalı bıseyler konussak

arkadaşlar 288 serisi biraz sattı ama traktörü beğenen de oldu beğenmeyende benm duyduklarıma göre fena makine değil diyolar fakat bi düşününce 88 bg üretmek için 3 silindir zor yetiştirir diye düşünüyorum yakıt olarakta traktörler aslında hep aynı yakarlar hemen hemen ama kullanıcı pulluk ayarı bıcakların yeniliği traktörün genel durumu hep yakıtı etkiler bu makinenin öyle aşırı yakacağınıda sanmıyorum hidrolik aksamı ise zaten mf lerin hidroliği kusura bakmayın bi **** yaramaz ..

ereglili42 link=topic=11847.msg118615#msg118615 date=1230061704' Alıntı:
sımdı arkadaslar bu yazımı ıyı okuyn bu motorların fabrıkası bıze kar payı vermıyo cogunuz taksıt odeyecem dıye kıvranıyo bu gercektır saklayamazsınız am 88lık normal bıcıftcı ye kral motor ben kullandım td 85 yakıtlı motor bunlartın bıze faydası olmaz baska faydalı bıseyler konussak
DOGRUDUR AMA HADI ANLAT SALIHE

Akif Göktas link=topic=11847.msg118620#msg118620 date=1230062074' Alıntı:
arkadaşlar 288 serisi biraz sattı ama traktörü beğenen de oldu beğenmeyende benm duyduklarıma göre fena makine değil diyolar fakat bi düşününce 88 bg üretmek için 3 silindir zor yetiştirir diye düşünüyorum yakıt olarakta traktörler aslında hep aynı yakarlar hemen hemen ama kullanıcı pulluk ayarı bıcakların yeniliği traktörün genel durumu hep yakıtı etkiler bu makinenin öyle aşırı yakacağınıda sanmıyorum hidrolik aksamı ise zaten mf lerin hidroliği kusura bakmayın bi **** yaramaz ..
Düzgün konuşalım!!!

ereglili42 link=topic=11847.msg118605#msg118605 date=1230061283' Alıntı:
kımmıs o
25bın veren mıllet 88 dıye kıvranıyonakadar satlık varsa 50000ne alırım besbınde bana kalır sız konustugunuz motorun ne oldugunu bılmıyosdunuz hemserım motorun sahı 88lık sız ne anlarsınız motordan dakın 5lı 14luyu dakın td 85de dakın bı depısın hem yakıt hem rahatlık

sen şimdi TD 85i nie ortaya sürdün ben onu anlamadım...

ereglili42 link=topic=11847.msg118610#msg118610 date=1230061435' Alıntı:
bak hemserım 88lık beygırı 5lı 14luyu kurtarıyo bunu alper soluyo adam yapmıs pullugu karsına beygırını koymus benım pullugumu su beygır motorlar ceker demıs bu 88 beslıu 14u cok rahat her toprakta ceker bıde 5lı 13 fılan olurs oooooooooooooo

okadar iddialı konuşma istersen bizim köyde 3.085e 4lü 12 ' ' pulluk takıyorlar bizim buranın toprağı baya sert

arkaddaşlar bende gecen ankaara sülaymanlı köyünde gördüm cekişi fena deil ama adam 85 milyara almış.verdileri 285 vermiş 110 90 fiat vermiş 85 milyara tamamlamış . cok büyük kazık yemiş ali eryıldırımdan almış oda o paraya 6470 veya 80 i alınır dı....

uzel batmadan bunun sıfırını 288 4*4 kabinliyi peşin 48 milyara aldı bızım akrabalar..bayı önce 60 milyar civarı demıstı bzm akrabalarda 50 mılyar vermıstı vermedı bayı...Sonra bayının kendısı geldı 50ye alın dıye bzm akrabalarda 48mılyar bırak gıt dedıler aldılar motoru...Motor bu yıl hıc kullanılmadı ama baharda pulluga harmanda da balya makınasına bağlancak o zman bellı olur yakıtı ve performansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...