285s arka lastik nasıl su katılır ve çekişte nasıl bi etkisi olur

Ynt: 285s arka lastik nasıl su katılır ve çekişte nasıl bi etkisi olur

POMPA VE ENJEKTÖRLERİNİ TEMİZLET BİDE OKKALI AVANS AYARI YAPSIN KARIŞMA GERİSİNE TANIDIGIN YOKSA DENİZLİYE YOLLA KARGOYLA EMMOGLU HALLEDER BAYILMA FELAN KALMAZ

gezegen link=topic=55236.msg588290#msg588290 date=1335989338' Alıntı:
GÜZEL BİR USTAYA POMPA VE ENJEKTÖRLERİNİ TEMİZLET BİDE OKKALI AVANS AYARI YAPSIN KARIŞMA GERİSİNE
avans ayarı ne onu bilmiyom bak

O AYAR POMPADAN YAPILIR MOTRUN SESİ BİLE DEGİŞİR ok-*-s

gezegen link=topic=55236.msg588302#msg588302 date=1335989756' Alıntı:
O AYAR POMPADAN YAPILIR MOTRUN SESİ BİLE DEGİŞİR ok-*-s
çok tşkr ederim yarın bi gösterdigim bide gelirken ben benzinlikte suyla doldurayım yulaflar kalkınca görcez ozaman bakalım ozaman belli olcak :D tşkr ederim yine

abdil link=topic=55236.msg588312#msg588312 date=1335990067' Alıntı:
çok tşkr ederim yarın bi gösterdigim bide gelirken ben benzinlikte suyla doldurayım yulaflar kalkınca görcez ozaman bakalım ozaman belli olcak :D tşkr ederim yine
tam gaz hemen ver kıs hafif beyazımsı duman varmı bi bak

pompa ve enjektörler hastalanmaya başladımı öyle yaparda ondan mazotu yakmaz çig atar

ben 4 senedir kullanıyorum 285s bikere buçuk kırdım bi ondan gitti sanayiye bide bu çekmeme sorunu yüzünden bakıyorum etrafa mf böle çekiyo böle çekiyo ya noluyo dedim benim motor dedikleri gibi çekmiyo ya onlar abartıyo dedim yada benimr motorda bi sorun var bi gün bi yerde adamın biri çift sürüyodu motorsikletle gidiyodum durdum onun motoruna baktım bayılma falanda görmedim bide balon lastikti hee dedim benimkinde var bi sorun