parçası ucuz nasılsa yaptır yaptır bin sıkıntı olmaz ama yinede tedbirlü güzel kullanmak lazımHepimize bereketli sezonlar versin Allah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arıza korkusundan almak istemedik önce ama hattat ve başak bütçeyi aşınca karar böyle oldu şu an planlarda ağır işi olmayacak gibi ama zaman ne gösterir bilemeyiz
Hayırlı olsun. Kazasız belasız bol bereketli gelir inşallah.1998 model 285 yerine Tümosan8 8095 bize hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 54711Ekli dosyayı görüntüle 54712Ekli dosyayı görüntüle 54713
Mantıklı bir seçim olmuş. Bizim de 65-46 şuan için ilaç makinasına ufak geliyor. Ares ile atacağız. Ama onun yerine böyle bir fiyat/performans ürünü olsa fena olmazdı...Erkan abi hattat ve basakta takas tutarı ve vereceğimiz parada biraz uçurum yaşadık en makul buydu zaten ağır işleri yine McCormick ile yapicaz tek çeker 285 ten iyidir Tümosan en azından çift ceker
Çok tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsunHayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın inşallah...
Aslında ara işler ikinci traktör olunca dar lastik cok uygunTekerlekler açık geldi dıştan dışa 194 cm ayçiçek arası geçiminde sorun olur mu 10 cm içeri kapatsak mi acaba
Bende onun için dedim tamda bu işlere dar lastik uygun diyeBize ayçiçek ekimi yapsın yçiçek arası çeksin ilaç ve gübre işimizi yapsın yeterli
Benim 82 orjinal tek çeker genisti sonra 90 lığı alirken dar aldikBen 82.80 in jant ve lastiğini dar lastiğe çevirmeyi düşünüyorum acaba ölçüleri aynı mı?
Çok teşekkürler Allah herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun