285 pulluk ta kaç litre

Arkadaşlar az önce hesap yaptık bizim traktör galiba 2 buçuk litre mazot yakmış pulluk sürerken bana biraz fazla gibi geldi
Trakkulupte 285 i kullanan herkes çok yaktığını söylüyorlar belki senin traktör de trakkulupte ki 285 kullanıcılarının algısını değiştirmemek onları kırmamak için çok yakmış olabilir [emoji2]
285ler pulluk sürümünde bayağı hızlılar aynı kategoride 285s e yetişebilen traktöre helal olsun bunu göz önüne alaraktan diyorum fazla yakmamış

Trakkulupte 285 i kullanan herkes çok yaktığını söylüyorlar belki senin traktör de trakkulupte ki 285 kullanıcılarının algısını değiştirmemek onları kırmamak için çok yakmış olabilir [emoji2]
285ler pulluk sürümünde bayağı hızlılar aynı kategoride 285s e yetişebilen traktöre helal olsun bunu göz önüne alaraktan diyorum fazla yakmamış
Bizimki s olan zaten galiba 99 model bizde biraz mazot aldık bu biraz gider dıyorduk geri bitmek üzere oldu

Arkadaşlar az önce hesap yaptık bizim traktör galiba 2,5 litre mazot yakmış pulluk sürerken bana biraz fazla gibi geldi
Depoya 2 lt 30 no yağ ekleyiniz, 10 no yağ bulunuyorsa yarı yarıya homojen karışım yakıtı azaltır.
Bak aşşağıda 5625 1.2 litre yakıyomuş dekara ondan al heri[emoji41]
Mısır yerlerinde imkanı yok , 2,5 lt/dk altına düşsün.
Saatte 3 dekar yer ancak sürülüyor.
85 hp traktörün yüklü yakıtları 8,5 lt/saat civarları olur.

• Beğen
Tepkiler: h.ilerigiden

Depoya 2 lt 30 no yağ ekleyiniz, 10 no yağ bulunuyorsa yarı yarıya homojen karışım yakıtı azaltır.

Mısır yerlerinde imkanı yok , 2,5 lt/dk altına düşsün.
Saatte 3 dekar yer ancak sürülüyor.
85 hp traktörün yüklü yakıtları 8,5 lt/saat civarları olur.
Yağ traktöre de mi oluyor kamyoncular felan yapardı da bunu ilk defa duydum

1984-2005 arası 3 çeşit 285 ve 285s kullandık; hiç şu kadar litre yaktı die duymadım büyüklerimden.Galiba o zamanlar mazot ucuzdu.Şimdi her fırsatta ölçerim hangi işte ne kadar yaktığını.
Bır ara uygundu fiyatlar galıba ama buğday para ediyordu galiba şimdi zaten az kazanıyor bırde çok yakınca istersen hesap etme [emoji1][emoji1][emoji41]

Ufuk yakıt işi birazda uygun ekipmanla vede uygun devirde kullanmaya baglı . Yaptıgın işte ekipmana iyi ayar verip , kullanırkende devri ona göre ayarlaman lazım . İkinci bi durumda sen mazotu baya uygun aldım diyordun , mazottanda olabilir başka bi yerden mazot al bi dene.
Doğru bak abi ondan da olabilir onda en ucuz yerden almıştık acemilik var biraz ama bundan sonra daha detaylı takıp edeceğiz

285 pullukta ortalama 2 lt yakar zaten. Bunun +/- 0.5 değişim göstermesi tavla, tarla büyüklüğü ile, toprak yapısı ve şoförle ilişkili olabilir. Ama 285 yeterki sevdiği tav olsun gerçekten pulluk hızı açısından kıstastır mihenk taşıdır her traktör onla kıyaslanır.
O zaman aslanın yediği eti çokda düşünmeyelim [emoji1][emoji1]

• Beğen
Tepkiler: cemilAltan