Arkadaşlar traktöre teker alacağız 5800 demiş lassa marka sizler özellikleri daha ıyı bilen kişilersiniz ne önerirsiniz
Durumlar nasıl Türk askeri285 i aldığımizda özka vardı yüzde 70 ti lastikler 5 yıl sonra satarken yüzde 60 oldu sağlam bence
Ümit dayı kaman dan aldı biliyorum bende soracağım o çoçuk lar bizim cezaevinde yattı efendi çocuklar kaplama Nevşehir de var güzel ama bu traktöre olmaz köyde laf olur kaplama almışlar dıyeUfuk abi garantili soğuk kaplamalar da var. Biz biçerdöver e alırdık pek sorun yaşamazdık.Bide ümit emmi ye sor oda geçen yaz değiştirdi die hatırlıyorum.Fabrika lastiklerini yeni çıkardı daha.
Sağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sanaDurumlar nasıl Türk askeri
Aslanın kediye boğulduğu yer de halin keyfin nasıl
Allah kolaylik versin kardesim,seni seviyoruz,dikkat et kendine.Sağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sana
hayırlı tezkerelerSağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sana
Yunus senin önler 12 4 24 arka 16 9 30 du. Müsait olunca şu gazete testini yaparmısın sana zahmet ?Büyük ihtimalle benim traktörle aynı. Jant değişikliği olmamış sa . İlanlarda 18.4/30 ve 16.9/30 çok görüyorum 285 lik ten çıkma felan diye
Allah kolaylık versinSağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sana
Traktöre uzağımYunus senin önler 12 4 24 arka 16 9 30 du. Müsait olunca şu gazete testini yaparmısın sana zahmet ?
Allah kolaylık versin. Sağ salim dönersin inşAllahSağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sana
Tatko diğerlerine göre baya uygun duruyor sanki. Ne zamandır kullanıyor sunTatko önerebilirim hemşerim. Güzel lastik toprağa tutunması da güzel
Kolay gelsin kardeşim hayırlı teskereler reyhanlı tarafındasin galiba, sağ salim gelirsin inşallahSağolasın kardeşim hatayda asteğmenlik yapıyorum arada bir suriyeye gidiceğim durumum rahatla kötü arası bir yerdeyim diyim sana
Valla kardeşim özgürlük para ile değer biçilemiyecek bir şey kalanlara Allah sabır versin diyorum sen anla artıkAllah kolaylık versin
Orada kalmayı düşünüyor musun
Allah kolaylik versin kardesim,seni seviyoruz,dikkat et kendine.
hayırlı tezkereler
Allah kolaylık versin
Orada kalmayı düşünüyor musun
Allah kolaylık versin. Sağ salim dönersin inşAllah
Teşekkür ederim sizlerde kendinize iyi bakınKolay gelsin kardeşim hayırlı teskereler reyhanlı tarafındasin galiba, sağ salim gelirsin inşallah
Yav abi bırak köylünün ne dediğini, aklına ne yatarsa onu yap, kaplama düşünürsen Nevşehirin kaplamaları iyi değil ben hiç memnun değilim dişlerinin üzerleri hep parçalandı sanki köpek dalamış sanarsın, denk gelirse ovakentin kaplamalarını al derim çok kaliteli dayanıklı sanırsın Goodyear lastik, kaplama olduğunu bile anlaşılmıyorÜmit dayı kaman dan aldı biliyorum bende soracağım o çoçuk lar bizim cezaevinde yattı efendi çocuklar kaplama Nevşehir de var güzel ama bu traktöre olmaz köyde laf olur kaplama almışlar dıye