277g e-lift ne işe yarıyor bilen varmı

Ynt: 277g e-lift ne işe yarıyor bilen varmı

ozvatan38 link=topic=12669.msg732315#msg732315 date=1366022116' Alıntı:
lift-omatik bnım 70-56 var çiftte zırt pırt arkana öne dönmene gerek yok derinliğini ayarlarsın yuarı kaldırmaydıa ayarlasın mandal var plastik bir düğme ona basarsın kollar iner ayarladığın derinliğe tarla başına geleceğin zaman tekrar anı tuşa ( mandala) basarsın.kollar kalkar...fiat 90 yılın başında kullandı mf malesef 10-15 sene sonra getirdi..
Arkana bakmak bakmamakla hiçbir alakası yok e-liftin.Sadece kolu çekmek indirmek yerine tek düğmeyle ekipmanı indirip kaldırmak.Ama çok pratik olduğu bir gerçek

illaki bakıcan arkana düzgün sürüm için ama derinliiiği ayarladığın ıçin sürekli eski traktörler gibi arkana bakarak tarla sürmeyi nisbeten kaldırıy or az mı battı derin mi oldu olayı %90 ortadan kalkıyor tabi acemi deilsen ayarlarını yapmıssan tarlanın toprak yapısını biliyosan şöförü yormayan çok güzel bir sistem bence

tumosannn link=topic=12669.msg733571#msg733571 date=1366235469' Alıntı:
YOK MU İNTERMİX İ BİLEN BİR MASSEYCİ ??
Önce sitemizde büyük harfle yazmak yasak.Ben de bilmiyordum anlamını ama başka bir markanın broşüründe şu cümleye rastladım

Yük kontrol,Pozisyon Kontrol ve İntermix olarak üç ana hidrolik hassasiyet fonksiyonu bulunmaktadır

tumosannn link=topic=12669.msg729627#msg729627 date=1365429340' Alıntı:
o deılde beyler bu intermix denılen sey nedır bırı acıklarsa sevınırım yenı model pahntoplarda var sanırım bılen varsa acıklarsa sevınırım İNTERMİX ? massey kullanıcılarının bılecegını sanıorum.
İntermix; pozisyon kontrol, basınç kontrol gibi sistemlerin devre dışı kalıp, yüzdürme diye tabir edilen hidrolik kullanma şekli. Ortakol hassasiyetide devre dışı kalır, tırmık, tapan, kültüvatör v.s. ekipmanları çekerken kullanılır.