27 EYLÜLDEN BUYANA BİR TÜRLÜ GELMEYEN JX75C

Ynt: 27 EYLÜLDEN BUYANA BİR TÜRLÜ GELMEYEN JX75C

Faturayida adlarina kesebiliriz

27 aralığa şunun şurasında 3 gün kalmış bu kadar geç kalamaz muhakkak bişey var abi...

iskender link=topic=79615.msg948763#msg948763 date=1419277065' Alıntı:
adnan yıldırım isimli kardeşimize mesaj gönderiyorum.mesaj kutusu dolu !
gönderebilirsin kardes sildim. dediğm gibi bnde 4 eylülde sipariş verdim ama hala gelmedi. ben sürüngenli istemiştim fabrika daha sürüngenli üretmedi yeni çıkacak dediler bu zamana kadar oyaladılar . bakalım beklıyoruz hala ne olacak

benzer durum bizimde başımıza gelmişti eylül ayında anlaştık bayi ile 2 ay bekledik,ne zaman gelecek dediğimizde adamlar 1 haftaya 10 güne diye diye bekletti ,o ara same bayisi geldi same deutz verelim diye kafamızı iyice karıştırdı, bizde case bayiyi aradık biz vazgeçiyoruz same alacaz dedik ondan 3 gün sonra traktörü teslim ettiler yoksa bir 2 3 ay daha beklerdik herhalde

Arkadaşlar bayiyi arayıp vazgeçmek istediğimi söyledim,bu şekilde traktör satılmaz.dedim 2 saat sonra bana 14,9 R30 ebatında lastikli traktör getirebileceklerini 13,6 R36 ebatını ise geldiği gibi teslim edeceklerini belirttiler.bende şartlı olarak tamam dedim.traktör geldi.garajda kapalı alanda.

traktör aldığıma vallahi sevinemiyorum böyle alışveriş,böyle bir bayi.olmaz olsun.pişmanım,keşke bu işe hiç başlamasaydım:(((((

iskender link=topic=79615.msg950239#msg950239 date=1419701294' Alıntı:
Arkadaşlar bayiyi arayıp vazgeçmek istediğimi söyledim,bu şekilde traktör satılmaz.dedim 2 saat sonra bana 14,9 R30 ebatında lastikli traktör getirebileceklerini 13,6 R36 ebatını ise geldiği gibi teslim edeceklerini belirttiler.bende şartlı olarak tamam dedim.traktör geldi.garajda kapalı alanda.

hayıtlı uğurlu olsun abi :)

hele bir 13,6 R36 ebatlarını getirsinler.ondan sonra inş.

Hayırlı olsun abi. Şimdiye kadar çektiğiniz sıkıntının yerini bundan sonra keyf ve iyiki almışım düşünceleri alır inşallah.

hayırlı olsun güle güle kullan.geç geldiği iyi.özene özene yapmışlardır :)

hayırlı olsun .vardır bundada bir hayır.
benim kafama takılan yeni yıla sayılı günler kala gelen traktör kaç model olacak.eğer 2014 olacaksa yerinizde olsam bu kezde ben kabul etmem ve illa 2015 olcak derim.