266g de zıplama sorunu yardım

Ynt: 266g de zıplama sorunu yardım

bende 265 s var arkalar lassa bolon teker 15 hava basılı önde 8 tane ağılık var gene zıplıyor tek çekerlerde genelde zıplama sorunu var bence arka tekerlerin ağırlığı az geliyor biraz yavaş gitmek gerekiyor.

GOLD serisi tek taraflı yer lastiği genelde. Ondan çok topallar traktör ön çok otluyor ise iki ağırlığı indir rahatlar

bendede var 66 aynı sorun bizdede var ön ağırlıkları azaltıp lastik havasınıda biraz azaltırsan zıplamasından azda olsa kurtulursun bence

yek motor la normal gazla bizim ki de çok zıplizor ama ıçine 4kışı binince yada arkada ramuk takılı olursa taksi gibi gidiyor

Abi önü ağır olan traktörlerde genel sorun bu. Bizim traktörde de kabinin de biraz öne alınması ile beraber traktör resmen öne doğru bakıyor. Böyle olunca traktör çok fena zıplıyor. Lastiklerle alaksı olacağını pek sanmıyorum. Traktör at gibi zıplatıyor. Önden arkaya doğru bi salınım var :D

<<B.Özyurt>> link=topic=32337.msg863554#msg863554 date=1394569903' Alıntı:
Abi önü ağır olan traktörlerde genel sorun bu. Bizim traktörde de kabinin de biraz öne alınması ile beraber traktör resmen öne doğru bakıyor. Böyle olunca traktör çok fena zıplıyor. Lastiklerle alaksı olacağını pek sanmıyorum. Traktör at gibi zıplatıyor. Önden arkaya doğru bi salınım var :D
Guzel tespit berk cukurlarda on taraf kopup gidecek diye korkuyorum

Çoğu kişi yapıyordur lastiklere su koyun :)
Hem ağırlık yapıyor hem de hava kadar zıplatmaz bizim Steyr , Mf 265 hepsi yapar zıplamayı ama azaltmanın yolları bu :)