266G 7li özdöken çizel

Ynt: 266G 7li özdöken çizel

arkadaslar yanlıs anlasılmasında bende bir 266 gold kullanıcısıyım ama traktörü aldıgımızdan beri tam bir fiyaskodayız cok pişmanım ama en yakın zamanda degiştirmeyi düşünüyoruz yakıt acısından olsun cekiş olsun performans olsun berbat en güzel kısmı benim için bucuklu olması

ilotoro link=topic=10086.msg152877#msg152877 date=1234216810' Alıntı:
arkadaslar yanlıs anlasılmasında bende bir 266 gold kullanıcısıyım ama traktörü aldıgımızdan beri tam bir fiyaskodayız cok pişmanım ama en yakın zamanda degiştirmeyi düşünüyoruz yakıt acısından olsun cekiş olsun performans olsun berbat en güzel kısmı benim için bucuklu olması
kardeş kendi motorunun fotoğrafını koy ondan sonra istediğin kadar karalayabilirsin bu konuyu kirletme oky

valla ben de kullanıyorum pankobirlik 7 li cizel.175 lik var bende de.tam tekere denk gelen ayakların bıçaklarını 12 lik makastan yaptırdık valla öttürüyo motoru ama tarlanın da anasını ağlatıyo valla.sulu tarımda gerçekten çok farkediyo üstteki arkadaşa katılıyorum çok derine gittiğinden zorluyo motoru.kuraklıktan dolayı biz de çoğu tarlaya pulluk sürüştürmez olduk.arkasına bi daban bağla sür gitsin hem boz hem ekime hazırla :D saygılar güzel paylaşım buarada

cubuklu06 link=topic=10086.msg154482#msg154482 date=1234537121' Alıntı:
kardeş kendi motorunun fotoğrafını koy ondan sonra istediğin kadar karalayabilirsin bu konuyu kirletme oky
bendede var 266g yakıt olsun çekiş olsun mükemmel bi yanlışın olmasın kardeş veya traktörde bi hata katılmıyorum fiyasko lafına

rençberçiftci link=topic=10086.msg157428#msg157428 date=1235229473' Alıntı:
arkasına takılan daban dediğin nedir arkadaş, ben pulluktan fazla yorar diyorum çünkü 40 cm falan batıyor.
arkadaşım bana sordun galiba soruyu :D selamlar önce.daban diye böle 20 cm çapında kalas diyelim aşağı yukarı yani.çam meşe gibi ağaçlardan yapıyoruz.4 köşe oluyor ve zincirlerle veya urganlarla çok uzun olmayacak şekilde yani kaldırınca kolları yerden kesilecek kadar uzun bağlıyoruz o düzleme vazifesi görüyor.pulluktan çok zorluyor canım ona ne şüphe ama tarlanın anasını ağlatıyor.saygılar selamlar

cubuklu arkadasım senin yasın kadar benim traktör kullanmışlıgım var illede foto istiyosan koyarım ama dediklerimin hala arkasında duruyom dediğim gibi fiyaskonun allahı bende 3 traktör var new holland td 65 bunun yanında kral herseyiyle dört dörtlük bende sattım zaten 266 goldu benin kullandıgım traktör yaktıgı mazotun hakkını vercek

ilotoro link=topic=10086.msg258847#msg258847 date=1267806511' Alıntı:
cubuklu arkadasım senin yasın kadar benim traktör kullanmışlıgım var illede foto istiyosan koyarım ama dediklerimin hala arkasında duruyom dediğim gibi fiyaskonun allahı bende 3 traktör var new holland td 65 bunun yanında kral herseyiyle dört dörtlük bende sattım zaten 266 goldu benin kullandıgım traktör yaktıgı mazotun hakkını vercek

kardesim demekki iyi kullanmasini bilmemissin 266 g cok güzel makine yakiti da cekiside güzel