Arkadaşlar elimde 2011 model tt 55 vardı tek çeker ulan çokta memnundum yemin ederim canavar gibi traktördü amcam aklıma girdi arkadaş 30 bine 55 i sattım 25 bine de 265 s aldım 96 model 5 bin lira cebime kaldı ama gel gelelim ki traktör beş para etmezmiş amcama söylüyorum kızıyor bana ))) Neyse 55 e taktığım 3 lü 13 lüyü taktık tarlaya gittik traktörün hevesiyle önce amcam bir iki tur döndü o zaman anladım zaten bi bok olmadığını neyse ben bindim yemin ederim sattığım 55 le 40 dönüm yer sürdüğüm zaman bu kadar yorulmazdım.... Ve traktör pulluğu birazcık batırınca tek tekerden patinaj etmeye ulan Allah canını alsın dedim kalıbına sıçayım senin dedim.. Mazotu hiç sormayın dekara 2 litrenin üzerine çıkıyor. Amcam da diyor ki köydeki çoğu motordan iyiymiş benim ki... Şimdi arkadaşlar size şunu soracağım, ben markacı değilim benim işimi görsünde hangisi görürse görsün açıkçası 265 bana göre değil hem çok hantal hem çok yakıyor hemde hiç çekmiyor hemen patinaja kaçıyor sizce geri verip 55 liğimi alsam nasıl olur, alacağım aslında da sizinde görüşlerinizi almak isterim....