bu ne kadar yararlı oluyor.İlaç makinan varsa serptikten sonra nemlendir bekleme
denedinizmi
bu ne kadar yararlı oluyor.İlaç makinan varsa serptikten sonra nemlendir bekleme
Yarın akşam bizde atacaz ysğışı beklemeyeceğiz bizde üre atıcaz
Atmak lazım tam zamanıNitrat gübrelerini atamayan Arkadaşlar salı ve cuma günü Trakya'da yağmur geçişleri var nitrat ları atalım
Ben de tereddütlerim şimdi, yağış ihtimali var çünkü, özlellikle cuma günü hatırı sayılır yağış olabilir diyor tahmin raporları. Metre kareye 6.5 kilo kadar işte.
Bereketli olsun
Nitrat gübrelerini atamayan Arkadaşlar salı ve cuma günü Trakya'da yağmur geçişleri var nitrat ları atalım
Sizin buğdaylar şu an hangi evrede?Son üst gübresini buğday hangi evredeyken atıyorsunuz?
Bizdekiler sapa kalkmaya çalışıyor. Genelde sapa kalkma evresinde atarım nitrat. Yani şu anda zamanı. Fakat biraz daha yağış beklemek istiyorum, bugün de hava kapalı zaten.Sizin buğdaylar şu an hangi evrede?Son üst gübresini buğday hangi evredeyken atıyorsunuz?
Atmamakla iyi yapmişsiniz dün ben yağmuryağacak diye 100dönüm kadar attım biraktım kalanları yağmur yağarken atarım diye bizi yağmur pas geçti cuma gününü bekleyeceğiz artık bizde kumsal tarlaların buğdayları kötü durumda ayın sonuna kadar yağmur yağmasa çok yer biçilmeden kalır Allah yardımcımız olsunBizdekiler sapa kalkmaya çalışıyor. Genelde sapa kalkma evresinde atarım nitrat. Yani şu anda zamanı. Fakat biraz daha yağış beklemek istiyorum, bugün de hava kapalı zaten.
Kolay gelsin bereketli olsun ben Trakya'da gubre işi bu sene bir muamma ben yine yağmur yağmaması ihtimaline karşin atmayacağim akşamdan gubre makinesini takıp yağmur yağarken atacam inşallah yağarArkadaşlar cuma günü Trakyada az bir yağış var.İlerde bu yağışıda bulamayız diyerekten çarşamba-perşembe nitratı atacağız nasipse.
Kolay gelsin bereketli olsun ben Trakya'da gubre işi bu sene bir muamma ben yine yağmur yağmaması ihtimaline karşin atmayacağim akşamdan gubre makinesini takıp yağmur yağarken atacam inşallah yağar
Gece yağmış azda olsa sizde durumlar nasıl gece attınız mı nitrat