Hocam bize de üretimi durduruldu dediler.Hem tüccara sorduk hem de Tarım Krediye hatta Nitropower satışı yapacaklarmış sözde öyle söyledilerBn tarım krediden aldım çuvalı 68 lira..Galiba başkada yok.Tücccara sordum yine fırsatçılık yapıyolar 80 liradan elinde kalanları satıyolar.Pancar koperitifinde 72 lira.
Onu hiç sormadık Hocam ama sormak lazım Nitrat azotu az tutulmuş gerçi ama alternatif olabilir..N Grower yok mu hiç peki ? 20 amonyum sülfat - 6 nitrat olan ? Onu pek kullanan yok ellerinde varsa alınabilir
Onu hiç sormadık Hocam ama sormak lazım Nitrat azotu az tutulmuş gerçi ama alternatif olabilir..
Aynen hocam ama bu Nitrat işi garip üretim durdurulursa her yerde durdurulur illaki zam bekleniyor ona göre tekrar gönderecekler bayilereYani bu dönemden sonra nitropower ya da şeker atmaktan biraz daha iyi olabilir
Aynen hocam ama bu Nitrat işi garip üretim durdurulursa her yerde durdurulur illaki zam bekleniyor ona göre tekrar gönderecekler bayilere
Hatırladığım kadarıyla geçen sene bugdaylarimiz haziranın 15inde bicilmisti.Maşallah güzel denk getirmişiniz bereketli olur inşallah. Sizin hasat zamanınız ne zaman ? Ya da şöyle diyim çiçeklenme zamanından 1 ay öncesine kadar atabilirsiniz attığınızın büyük kısmını kullanabilir. Nisandan itibaren yağış gördüğünüzde atın bi 10-15 kg daha. Nisanın 20-25inde bile verseniz çok geç sayılmaz güzel yağış alırsa kullanacaktır verime etkisini görürsünüz
Ewet polatlidada gübre kalmadığını ve yok çektiklerini arkadaşım söyledi.sadece üre varmış 26 Lik yok diyolarmisBugün Önümüzdeki ay içerisinde atacağımız Nitrat için gübre yazdıracaktık fakat söylenen Nitrat gübresinin üretiminin durdurulduğunu söylediler..Hem Tüccara sorduk hem de Tarım Kredi'ye sorduk aynı şeyi söylediler.
Niye üretim durdurulmuş sebeb ne imişHocam bize de üretimi durduruldu dediler.Hem tüccara sorduk hem de Tarım Krediye hatta Nitropower satışı yapacaklarmış sözde öyle söylediler
Hocam üretim durduruldu dediler ardından tekrar piyasaya soktular ama zamlı fiyatlardan demekki sebebi buymuş.Niye üretim durdurulmuş sebeb ne imiş