23 BİNE BU FİYATA TOROS

Ynt: 23 BİNE BU FİYATA TOROS

Arkadaşlar bizim köyde var bir abi oda aynıkafadan murat 124 e 7500 tl istiyo iyi bakmış hertarafı orijinalmiş uçak motoru olsa neolurki o ilanı veren şahıs arabayı satsın baksen torosu 5000 liraya almaz

Sert arabadır toros oyle her herkeze gore değildir. Direksiyonu serttır mesela.Debriyaj serttir vites serttir.Kapı kolu serttir bagaj serttir. ama kendıde serttır. kolay kolay yolda kalmaz her işe gelir. tamam belkı yolda 130 u gecemıyorum ama gece tarlalarda ava gıdebılıyorum. Biçercilerin tarladan alıp tarlaya bırakabılıyorum. sonra balyacılara torosla yol gosterebılıyorum. yağmur yağdımı harmana çadır goturebılıyorum. buzağılardan biri hastalanınca baytara goturuyoz. paraya sıkışırsak 300-400 kilo buğday koyup satmaya goturuyoruz. zaten normal araba olarak ıstedığımız yere goturuyo. Yani yetinmeyi bilmekde lazım tabi. Bide şu yenı yasa cıkmasaydı ne hayallerım vardı 88 model Tx torosa. ama nasip :)

Fakat şuna inanıyorumki renault bu gün aynı arabayı tamamen aynı şekilde çıkarsa gene yok satar diğer firmalarda yok emisyonmuş yok motorunda eksik varmış diğe şikayet edip üretimini durdururlar. duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 Neyse kalın sağlıcakla.Toros dedimmi biraz asabi oluyorumda herkezın bı sevdası işte :D

anayurtlu link=topic=59196.msg639706#msg639706 date=1350415750' Alıntı:
bi zamanlar bizde de vardı toros aldığımızda çiçek gibiydi taaki pancarla tanışana kadar... : ' (
:D renault a mail attım. yeter artık dedim birazda çiftçiyi düşünün. derhal bi araba çıkarın çiftçiler için az yakan çok çeken 4 çeker romork çeker, sağlam ucuz bişey olsun. Adınıda 'renault pancar' koyun dedim. :D yakındır az bekleyin :D

rocky link=topic=59196.msg639709#msg639709 date=1350415957' Alıntı:
:D renault a mail attım. yeter artık dedim birazda çiftçiyi düşünün. derhal bi araba çıkarın çiftçiler için az yakan çok çeken 4 çeker romork çeker, sağlam ucuz bişey olsun. Adınıda 'renault pancar' koyun dedim. :D yakındır az bekleyin :D
ön ve arkayada pto ve hidrolik kollarıda koysunlar :D :D ee bu traktör oldu

anayurtlu link=topic=59196.msg639706#msg639706 date=1350415750' Alıntı:
bi zamanlar bizde de vardı toros aldığımızda çiçek gibiydi taaki pancarla tanışana kadar... : ' (

ya bizimkide öyleymiş hatta camlar felan film miş adam izine gelince kullanıyomus çok şekil bişeymiş.Babam hiç kaçırmazdım düğünleri diyo :D:D

rocky link=topic=59196.msg639709#msg639709 date=1350415957' Alıntı:

Sümbül var ya Torusun az gelişmişi.. ;D ;D