Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunun heryeri toros olsa nolur.bırde 23 bin yazmış adam.Yıllardır araba diye sattılar millete.güvenlik sıfır konfor sıfır.Avrupada olsa hurdaya almazlar.Bizde hala 23 bin diyor adam.
fiyatta yanlışlık yok arkadaşlar:d buyuk ıhtımal arabanın sahibi gurbetçi o yzden binilmemiş arabaya cam gibi orjinal ve temiz geçen sene bizim burda söylentısı cıkmıstı 18 binlira diye bugun baktım 23 bine cıkmış hastası olunca böle oluyo demekkı
bu arabanın tüm parçalarını sıfır alıp toplasan bile 15bini zor gecer sanırım fiyatta baya abartı olmuş..alacak adamın hiç hesap kitap bilmemesi lazım.. hadi aldı biri diyelim 1 yıl kullandı sonra bu arabayı 10binden yukarı satabilir mi alıp müzeye koymak için saklarsa ona bişey demem..
bende olacakki asvalt yüzü göstermem buna sür dağa taşa ıhh demez) bide 5000 de ki arabanın lastiği daha iyi durumda olması lazım hem kimi yiyion 23 bin tl. 10 sene kullandım en kralı 10 binden fazla etmez gözümde hatırlamak istemiyorum o günlerimi, mesela en basitinden bi yağmur yağar. Silecek fasıla rolesi olmadığından sürekli silecek kolu çat çutt ömrümü sökerdi...
hni derlerya eşşeğe altın semer vursan onun misal.. bunları kolenksiyonculara fln verecen zati ben şu piyasada diğer 10 liraya satılanlarıda anlamıyorum o arabaya 9-10 bin lira verenlerde war
)))) Lütfen gerçek alıcılar arasın demiş,)))) Kendisi bu fiyatla,acaba gerçek satcı mı? )))
ama arabada cam gibi,çok temiz.
Bende şuan fiorino var arazide toros gibi rahat kullanamıyorum,burnu uzun sürtebiliyor,biraz sakınarak kullanıyorum.Toros öylemiydi;ne burnu sürterdi,nede altı vururdu,tümseği ortala git.....torosun yeri başka.....