Teşekkürler sağolasın İnşallah hayırlısıBereketli olsun inşallah
Teşekkürler sağolasın İnşallah hayırlısıBereketli olsun inşallah
İnşallah hayırlısı Yusuf hocam amin cümlemizinbereketli olsun başkanım.
maşallah harika bakmışsın.
nasibin bol olsun.
Eyvallah sağolasınbereketli olsun inşallah
Eyvallah teşekkürler insallah hayırlısıBereketli olsun.Allah biçmeyi nasip etsin.
Bereketli olsun Allah toplamayı nasip etsinBiz bitirdik cok şükür...
İki kez pas ilacı ve iki kez yaprak gübresi sonrası artık hasadı beklemekteyiz.
Herkese hayırlı ve bereketli ürünler...
(Sagdaki kök cinko ve yaprak uygulaması yapılan ürün)
Nazar değmesin, çok güzel görünüyorlar.
Teşekkürler dostum sağolasın bazı bölgelerde var bende yok yapraklarda lekelenme var stres ten dedi ziraat ci yağmur az bölgede yağmur dan sonra pas ilaci sinek ve yaprak gübresi aticam kısmetse dobric tervel Burgaz tarafında çok kötü diyorlar 60 yıldan bu yana ilk defa bu kadar az yağış almış bölgeNazar değmesin, çok güzel görünüyorlar.
Sizin oralarda da hastalık var mı dostum?
Teşekkürler insallah hayırlısıMaşallah bereketli olsun
Teşekkürler bende şaşırdım açıkçası beklemiyordum benden 1 1.5 ay önce ekilen yerlerde başak yok az önce bizde hafif bir yağmur geçti yarın inşallah güzel bir yağış olur tarla çatlamış şimdidenMaşallah.Bizdede tek tük başak çıkarıyolar.Ama acil iyi bir yağış gerekli..
Teşekkürler şimdilik iyi duruyor bu hafta sonu önümüzdeki hafta 50 mm civarında yağış gösteriyor İnşallah yağar buğday lar kurtarır kendiniMaşallah abi güzel görünüyorlar. Acilen su lazım trakyaya. Toprakta fay hattı gibi yarıklar oluşmuş.
Hadi inşallah hayırlısı ile yağar bizde yağan yere çok güzel yağdı bize az bişey yağıyor hep bu hafta hayırlısıyla her bölgeye yağar Allah toplamayı nasip etsinBugün ufak parça kum yerlerde buğdayda kardeşler kurumuş.2-3 güne yağış gelirse olanlar kurtarır..Toprak yerler hala direniyor.Şuan kuraklık dışında bir hastalık görmedim.Kökler sağlam.