PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2024 ziraat faiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1457949" data-attributes="member: 77792"><p>Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama mevcutta traktör kredisi ilana Ziraat bankasında dirsek koyma var. Bir arkadaşımdan duydum mevcutta Ziraat Bankasınds kredisi varmı bilmiyorum ama 2.000.000 TL yerli traktör için 5 yılda yaklaşık 4.000.000 TL ödeme çıkarmışlar şimdi oturup da dalga geçiyorum konforu olmasa da her yeri arıza olsa da 2020 yılında Aralık ayında nasip olan Tümosan 8095 traktörümüze 120.000 TL kredi ye 5 senede 147.000 TL mi ne ödeyeceğiz malın her yeri arıza olsa ne olur her yeri masraf olsa nolur bedava olmasa da bedavaya yakın bir ticaret uçurum kenarından kaptığımız mallar bunlar bundan sonra mal almak zor çifti olup kazanarak haaaaa tarlaya başka birşey ekip bir kilo toz bir otoboz olursa onu bilemem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1457949, member: 77792"] Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama mevcutta traktör kredisi ilana Ziraat bankasında dirsek koyma var. Bir arkadaşımdan duydum mevcutta Ziraat Bankasınds kredisi varmı bilmiyorum ama 2.000.000 TL yerli traktör için 5 yılda yaklaşık 4.000.000 TL ödeme çıkarmışlar şimdi oturup da dalga geçiyorum konforu olmasa da her yeri arıza olsa da 2020 yılında Aralık ayında nasip olan Tümosan 8095 traktörümüze 120.000 TL kredi ye 5 senede 147.000 TL mi ne ödeyeceğiz malın her yeri arıza olsa ne olur her yeri masraf olsa nolur bedava olmasa da bedavaya yakın bir ticaret uçurum kenarından kaptığımız mallar bunlar bundan sonra mal almak zor çifti olup kazanarak haaaaa tarlaya başka birşey ekip bir kilo toz bir otoboz olursa onu bilemem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2024 ziraat faiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt