Gardaşım mesaj mı geliyor onaylanınca nasıl oluyorBaşvuru yaptım, ertesi gün de onayladı.Komisyon kesintisi falan olmadan da gübreyi aldık bayiden.
Hububat Destekleme avans krediniz şu numaralı banka kartınıza bağlanmıştır die mesaj geliyor.Gardaşım mesaj mı geliyor onaylanınca nasıl oluyor
Baskan seninkinde bi sikıntı var bankayla konuş ben cumartesi gece 10da basvuru yaptim pazar sabah 9 da onay mesaji geldi posttan baktik kullanima acilmişGardaşım mesaj mı geliyor onaylanınca nasıl oluyor
+1 ben de aynı hata çıkıyor.Bende baktım da hakediş listesinde adınız yoktur başvuru yapamazsınız diyor
Merhaba benimde onaylandı fakat açılan hesap bakiyesi sıfır halaBaskan seninkinde bi sikıntı var bankayla konuş ben cumartesi gece 10da basvuru yaptim pazar sabah 9 da onay mesaji geldi posttan baktik kullanima acilmiş
Orda benimde 0 sadice posttan gorünüyorMerhaba benimde onaylandı fakat açılan hesap bakiyesi sıfır hala
Avans kredi dün aksam 24.00 da ödendi 1 saat sonra hesap kapandi simdi geri geldi benden %5 masraf kesmislerdi bakanlik onuda geri odemiş
Bu konuda neler yaşandı acaba, 31 mart 2023 tarihide yaklaşıyor,
Ziraat mobilden girince, kredi bölümüde hububat destek kredisi yazan yere tıkladığınızda otomatik olarak mazot gübre desteğinizin miktarı görünüyordu ve başvuru için gereken işaretlemeyi yaparak başvurunuz alınıyor, sonrada bu desteği kredi olarak kullanabiliyordunuz.
Şimdi kredi bölümünde hububat destek kredisi falan yok artık, göremiyorsunuz, bu desteği kullanmak isteyen ne yapacak, 31 mart 2023 yaklaştı malum, kullanmayan ve kullanmak isteyen kaldımı? Kulanmayanın hesabına 31 mart tarihinde nakit yatacakmı, hiç haberi olmayan ve bu desteği kredi şeklinde kullanmayan ne yapacak? nugün haberi oldu başvuru yaparak kullanabiliyormu hala? uygulama nasıl gidiyor?
Ben de şöyle bir uyarı verdi l.Avans kredi dün aksam 24.00 da ödendi 1 saat sonra hesap kapandi simdi geri geldi benden %5 masraf kesmislerdi bakanlik onuda geri odemiş
Kullqnmayan arkadaslarada alisveris icin ayri hesap acilmis 2 tane hesap var
Biri nakit
Digeri alisveris
Mobilden bulamzsan yardimci olayim
Ben de şöyle bir uyarı verdi l.
Zaten bu yolu takip ediyorum lakin yukarıda gönderdiğim mesaj geliyor.
Mobilden mi giriyorsun yoksa tarayıcidanmıZaten bu yolu takip ediyorum lakin yukarıda gönderdiğim mesaj geliyor.
Şimdi mobil bankacılıktan gördüm, fakat rakam değişmişmi anlamadım, yılbaşından önce kullanmadığım ekim ayı daki askıya çıkan listedeki TL miktar yazmiyor şimdi artmış paranın miktarı, 2022 mazot gübre desteği artışmı oldu? En son ocak ayında askıya çıkan miktar yazıyor,nasıl oldu bu iş?
TarayıcıdanMobilden mi giriyorsun yoksa tarayıcidanmı
İlk kredi başvurusu yapıldığında nadaslara verilen 38 TL yoktu ocak ayında nadaslara verilen 38 TL yi de eklediler o yüzden arttıŞimdi mobil bankacılıktan gördüm, fakat rakam değişmişmi anlamadım, yılbaşından önce kullanmadığım ekim ayı daki askıya çıkan listedeki TL miktar yazmiyor şimdi artmış paranın miktarı, 2022 mazot gübre desteği artışmı oldu? En son ocak ayında askıya çıkan miktar yazıyor,nasıl oldu bu iş?