Bu sene cok kurak gecti anizlara patlatma cekemedik az yagistan sonra potinger mikser ekim ve merdane uygulamasi yaptik bazi fotoğraflarıkı paylaşıyorum
Sana 1050 vario gerekli bunlar ufak geliyor güzel iş olmuş kolay gelsinBu sene cok kurak gecti anizlara patlatma cekemedik az yagistan sonra potinger mikser ekim ve merdane uygulamasi yaptik bazi fotoğraflarıkı paylaşıyorum Ekli dosyayı görüntüle 52947Ekli dosyayı görüntüle 52948Ekli dosyayı görüntüle 52949Ekli dosyayı görüntüle 52950Ekli dosyayı görüntüle 52951Ekli dosyayı görüntüle 52952Ekli dosyayı görüntüle 52953Ekli dosyayı görüntüle 52954Ekli dosyayı görüntüle 52955Ekli dosyayı görüntüle 52956
Bereketli olsun
Maşallah, bereketli olsun. Kuruya ekmişsiniz ama zamanlama çok iyi olmuş. Yarın öbürgün kuvvetli yağış gösteriyor.
Bereketli olsun kolay gelsin kardeşim
Kolay gelsin bereketli olsun
Sana 1050 vario gerekli bunlar ufak geliyor güzel iş olmuş kolay gelsin
Havalarin kurak gitmesi otla mücadeleyi zorlaştırıyor. Yağış sonrası kanola ile birlikte bin bir çeşit ot çıkıyor. Ayrıca hızlı yağmur yağar ise rotovatör sonrası toprak kaymak yapıyor. Eğer toprak kaymak yapacak gibi olur ise 1-2 gün sonrası bir merdane çekmek gerekebilir. 2 yıl önce kuraga ekmistim. Kanolayi bütün kışi otla mücadele ederek gecirdik. Bereketli olsun tekrar
Ben ekemedim tarlalarımin hepsinde orabanj çıktı. Çok fazla verim kaybı yaratmaya başladı. Orabanj a dayanıklı tohumuda test etme fırsatı olmadı.Valah suan yagis
Olsunda ona mudale istesekte edemeyiz geri kalanlarin ustesinden geliriz
Ben ekemedim tarlalarımin hepsinde orabanj çıktı. Çok fazla verim kaybı yaratmaya başladı. Orabanj a dayanıklı tohumuda test etme fırsatı olmadı.
Hangi cins tohum ekmistiniz. Bu yıl kanola tarımı için zor bir yıl. Tüm çiftçilerin emeğinin karşılığının almasını dilerim.
hayırlı olsun Allah harmani görmek nasip etsin
Bereketli olsun, kolay gelsin.
Allah yemeyi nasip etsin.