2021 dosyasi daha yapilmadiki.dosyalar sonbaharda yapilir bir sonraki sene odemesini alirsiniz
Farkli degil sistem bir yil geriden gidiyor,mesela ben 2021 yilinin bugdayini 10cu ayda ekecem sonra dosyayi teslim etcem 2022de destegini alacam..siz diosunuzki 2021i 3ay once teslim ettik suan 2021 yilini degil 2020yi teslim etmis oluyosunuzSizin sistem farklı mı acaba anlayamadım? Biz 2021 dosyasını vereli 3 ay oldu.
Bakalım ne zaman yatar. Görürüz inşallah yattığı zamanları daisin özü 2020 yılı ekimde ektigin mazot gubre destegini sizde bu ay yada nisanda bizle beraber alacaksiniz..yine 2020de ektiginiz urunun sertifikali tohum deseginide allah bilir ne zaman öder
Sorayım yarın köye gideceğim zaten.Askiya cikan icmalde isminiz yok ise alamassiniz muhtar askı listesini köye asmadımı,muhtara bi sorun listede ismim varmı diye
Anladım . Çok sağolun ilgilendiniz. Bereketli olsunEger isminiz yok ise 2020 yili destegini alamssiniz
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu..bu forum nicin varki birbirimize yardim edip bilgi alisverisinde bulunmak icinAnladım . Çok sağolun ilgilendiniz. Bereketli olsun