Teşekkür ederim Cemal abi sağolasınBereketli olsun kardeşim
Teşekkür ederim Cemal abi sağolasınBereketli olsun kardeşim
Teşekkür ederim Cemil abi sağolasın sen sulama yaptın iyi verim alırsın umarımBereketli olsun mahmut kardeşim, Allah agiz tadi versin,darisi başımıza...
Kendime ve dostlara not:benim sulama ayciceginin çiçeklenme donemine denk gelmisti,iyi sonuc almak icin ilk sulamanin kelle olusmadan yapilmasi lazimmis ...Teşekkür ederim Cemil abi sağolasın sen sulama yaptın iyi verim alırsın umarım
Teşekkür ederim kardeşim sağolasınMaaşallah bereketli olsun Mahmut abim.
Teşekkür ederim abi sağolasınBereketli olsun Mahmut kardeşim
Teşekkür ederim fuat abi sağolasın verimler bu yil düşük kaldı ama şükür yinede kuş zararı ve sonrasinda yapılan aşı yerler hastalığa yakalandi bu yıl tuhaf gidiyor, misirlarinda tadı yok hastalık yaptı kurudu nerdeyse 2020 garip geçiyorBereketli olsun kardeşim, nedir durumlar verimler yüz güldürdümü
Bir arkadaş şöyle yazmıştı : AYCİCEGİNE TEK SU VERCEKSEN TAM ÇİÇEK ZAMANI, İKİ SU VERCEKSEN BIR YILDIZ TABLA OLUSUMUNDA İKİ ÇİÇEKTEN SONRA....Kendime ve dostlara not:benim sulama ayciceginin çiçeklenme donemine denk gelmisti,iyi sonuc almak icin ilk sulamanin kelle olusmadan yapilmasi lazimmis ...
Eğer oyleyse nokta atisi yapmışım diyelim ama sanki kelle buyuklugune etkisi hemen hemen hic olmamis.Insallah icini doldurmasina etkisi olmustur...Bir arkadaş şöyle yazmıştı : AYCİCEGİNE TEK SU VERCEKSEN TAM ÇİÇEK ZAMANI, İKİ SU VERCEKSEN BIR YILDIZ TABLA OLUSUMUNDA İKİ ÇİÇEKTEN SONRA....
ASLINDA BİZ HER SENE HEM TABAN HEM YAPRAK GÜBRESİ VERİYORDUK 300 KG I GÖRÜYORDUK.BU YIL 230 DA KALDIK..DEMEKKİ BU YIL GÜBRENİN BİR ETKİSİ OLMAMIŞ.YENİ SENE TABAN GÜBRESİZ DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM MAHMUT KARDEŞİM BAKALIM AMA YAPRAKTAN VERCEM SADECE....
ASLINDA TAM OLARAK BENİM AKLIMDAKİ DE EKERKEN TOHUMLA BİRLİKTE 10 KG YAVAŞ SALINIMLI ÜRE VERMEKTİ....SONRADA GÜBRELİ ÇAPA İLE BİRLİKTE POTASMAG VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.KISMETSE.....Buralarda taban gübresiz eken,10 kilo karığa üre , 6-7 kilo nitrat ile ekende var hep aynı kilolar hemen hemen ama sürekli olursa verim kaybı muhakkak olur