2019 Çeltik Fiyatları

Maşallah çalışkan adamın hali başka, bizim ekimler çok geç kalıyor , havalar ekim zamanı soğuk gidiyor, iklim farkı var , şu anda buradada yaz günü gibi , nadas yada sebze yeri olsa lazer çalışır.

Öncelikle belirtmeliyim ki biz ektik çok memnun kaldık bölgesel farklılıkları olabilir. Cameo ile aynı eşdeğerde ve hastalık ve boy sorunu yaşamadık hiç. Köse çünkü. Çok gübre sevmiyor üreyi gene hiç sevmiyor. Küçük bir parsel de denemeni tavsiye ederim. Büyük kumar oynayıp 50 dönüm ektim ve çok memnunum. Tohumluğumu da kendim çıkarttım seneye tekrar kart sorunu olmayan parsellere ekeceğim.
Tohumluk bulabilirsem bende bir deneme yapayım nadas yerlerde o zaman.Ekenler memnun galiba bu türü herkes tavsiye ediyor.Pilavı nasıl peki?

bir de abilerim, kardeşlerim sayfanızda yeniyim herkese öncelikle merhaba . önümüzdeki sene rekor ekmeyi düşünüyoruz malum tarlalarımızda 12 senedir çeltik ekiliyor ve kırmızıyla mucadele etmek gerekiyor. rekor çeltik ekenleriniz var ise bilgilendirme yaparsa çok mutlu olurum . herkese iyi günler.

Seneye bende rekorcl ekecem nasipse, tarlada görme şansım oldu, dane boy olarak osmancık gibi fazla gübrede rüzgarlı havalarda yatma yapabilir.bakım ve iklim şartlarına göre 600 ile 900 kg kuru mahsul alınabilir diye düşünüyorum eken arkadaşa göre 900 kg geçmiş

• Beğen
Tepkiler: psycho
Bereketli olsun.
Gönen de luna ve CL31 fiyatları nasıl? Güncel çarpanlar hakkında bilgi verır misin?
öncelikle teşekkür ederim.
aslını soylemek gerekirse sorduğunuz cinsler hakkında fiyat bilgim yok sizlere yanlış bilgi vermek istemem
öğrenmeye çalışacağım, öğrenirsem de sizlerle paylaşırım

tek bilgim geçen hafta cumadan beri gönende piyasanın durgun olduğu nedenini tam bilmiyorum .

• Beğen
Tepkiler: wallace22
Seneye bende rekorcl ekecem nasipse, tarlada görme şansım oldu, dane boy olarak osmancık gibi fazla gübrede rüzgarlı havalarda yatma yapabilir.bakım ve iklim şartlarına göre 600 ile 900 kg kuru mahsul alınabilir diye düşünüyorum eken arkadaşa göre 900 kg geçmiş
değerli bilgilerin için teşekkür ederim, 900 kg iyi bir rakam inşallah hepimizin yüzü önümüzdeki sene güler.

rekoru ekmek çok riskli yatırmamak mucize gibi bir sey ben o riske girmem hava kosulları cok degşık gidiyor onun yerine luna ek alıcısı hazır satmama gibi riskin yok oda olmassa 31 degilde cl 33 ek verimi daha iyi lunadan 20 krs fazlaya satardsın suan luna 3tl cl 33 3200 gibi fiyatları var

rekoru ekmek çok riskli yatırmamak mucize gibi bir sey ben o riske girmem hava kosulları cok degşık gidiyor onun yerine luna ek alıcısı hazır satmama gibi riskin yok oda olmassa 31 degilde cl 33 ek verimi daha iyi lunadan 20 krs fazlaya satardsın suan luna 3tl cl 33 3200 gibi fiyatları var
Cl 33 kısa erkencimidir tane ağırlıpı nasıldır, siz ektinizmi , ayrıntılı bir ara atarsanız memnun olurum
Birde hangi firma satıyor.bulamadım.

Son düzenleme:
CL 31 i neden tavsiye etmiyorsun? Ne gibi bir dezavantajı var?