Anladim bir çuvalla 15 dekar civarinda ekiyorsun o zaman sulama tarla mi verimler nasilCm 16 18 arasi
Anladim bir çuvalla 15 dekar civarinda ekiyorsun o zaman sulama tarla mi verimler nasilCm 16 18 arasi
Sulama yok verimler 250 300 kg arasi kirac yerAnladim bir çuvalla 15 dekar civarinda ekiyorsun o zaman sulama tarla mi verimler nasil
Bence 28 30 cm civarinda bir deneme yaparsan daha fazla verim alabilirsiniz tabla tam ortaya kadar dolar sık ekimde kavuz yapabilir diye düşünüyorumSulama yok verimler 250 300 kg arasi kirac yer
Onuda denedik sülük sıkıntımiz var bizim aycicegini yedi mi oluyo arasi yarim metre bu sekilde sülük riskini minimuma indirmis oluyoruzBence 28 30 cm civarinda bir deneme yaparsan daha fazla verim alabilirsiniz tabla tam ortaya kadar dolar sık ekimde kavuz yapabilir diye düşünüyorum
Anladim çok aşırı sık geldi bana o yüzden sordum bizim bu tarafta da 16cm e ekenler var ama tarlalar çok verimli bide çok yağış alıyorOnuda denedik sülük sıkıntımiz var bizim aycicegini yedi mi oluyo arasi yarim metre bu sekilde sülük riskini minimuma indirmis oluyoruz
Biz yillarin denemesinden sonra bu ayara karar kildikAnladim çok aşırı sık geldi bana o yüzden sordum bizim bu tarafta da 16cm e ekenler var ama tarlalar çok verimli bide çok yağış alıyor
Bence 28 30 cm civarinda bir deneme yaparsan daha fazla verim alabilirsiniz tabla tam ortaya kadar dolar sık ekimde kavuz yapabilir diye düşünüyorum
Bizim trakya bölgesinde en az 5200 tohum atılması gerekiyor oda zayıf toprak için eğer arazi kuvvet li ise 5800 adet dönüm e ekilebilir ayrıca çıkmayan oluyor ezilen vs ben 27 cm e ekicem kısmetse 5500 adet dönüm e geliyorNormalde 31cm e ekim yapiyorum
Geçtiğimiz yaz risk alıp 29cm e ekim denedim nasibimize bol yağışlı geçti.onceki yıllara göre maximum 180 kg biçmeme rağmen arazimden 221kg elde ettim.yagis faktörü de var ama sık ekim ortalamayı olumlu yönde etkiliyor.bu değerler LG5542 de böyleydi.
Ama LC 108 de 29cm ekim sıklığı istediğim sonucu yakalayamadı.o yüzden LC108 zaman kaybi.
Roseta 650 Gibraltar 575 LP130 840bu sene tüccarlaRDA ayçiçeği tohum fiyatları ne durumda alan varmı sngenta fiyatları çok düsürmüs diyorlar
Ismail abi lg5485 beğenilmedi mi listede göremedimKırklareli Vize yağlı tohumlar fiyat listesi
27 Şubat 2019.Ekli dosyayı görüntüle 35291
Ismail abi lg5485 beğenilmedi mi listede göremedim
5580 780 tl listeye göre 5485 750 tl abi bUrda sizin orda kaç tl ve sen 5580 mi ekeceksinBazı çeşitler bazı listelerde yer almıyor Mahmut, mesela ben LG5580'i diğer listelerde görememiştim, ilk kez bu listede gördüm, hatta forumda bu konunun geçmiş yorumlarında bile sordum.
5542 ekmeye niyetim var Mahmut. Üstünede ilaç atmak istiyorum gerekirse. Normalde 5580 ve 5542 ekiyordum, tamamını 5542 ye çevirdim. 5585 bunlardan daha erkenci bir çeşit yanlış hatırlamıyorsam.5580 780 tl listeye göre 5485 750 tl abi bUrda sizin orda kaç tl ve sen 5580 mi ekeceksin
Hayırlı olsun ısmail abi fiyatından anlaşıldığı gibi kaliteli tohum [emoji4]bereketli olsun şimdiden5542 ekmeye niyetim var Mahmut. Üstünede ilaç atmak istiyorum gerekirse. Normalde 5580 ve 5542 ekiyordum, tamamını 5542 ye çevirdim. 5585 bunlardan daha erkenci bir çeşit yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler Mahmut, ben 5542 için 830₺ fiyat aldım, cruiserli değil ama.Hayırlı olsun ısmail abi fiyatından anlaşıldığı gibi kaliteli tohum [emoji4]bereketli olsun şimdiden