LG indico eken oldu mu ızmir veya cevrsinde
3 yıl önce pancar kooperatifinden aldım 1 torba ossk644, slaj çok güzel olmuştu, ertesi yıl bulamadım tohum satan yer.Ekli dosyayı görüntüle 24561 tareks oseka644 ekcem kendi hayvanlarım içinEkli dosyayı görüntüle 24562
Tarım kredi kooperatifleri satışını yapmaktadır orada bulursunuz3 yıl önce pancar kooperatifinden aldım 1 torba ossk644, slaj çok güzel olmuştu, ertesi yıl bulamadım tohum satan yer.
Cok uzun boy olmayan danelik ile oran daha artar, 2088 boylu sayilir, p41 daha kisa boylu. tabiki toplam ton azalir.Pioner 2088 danelik mısırı silaj olarak yapan arkadaş oldu mu hiç?Sorma sebebim normal silajın kuru madde oranını 25-26 lardan 32-35 çıkarmak için yapmak için
Ton ne kadar azalır hasatta net olarak görebiliriz.Asıl amacım böyle yaparak silaj içindeki tane sayisi sayesinde nisasta oranını artirirmaya çalışmakCok uzun boy olmayan danelik ile oran daha artar, 2088 boylu sayilir, p41 daha kisa boylu. tabiki toplam ton azalir.
Tonajdan fazla taviz vermemek lâzım, tohum firmalarının tonajdan çok fedakârlık vermeden kaliteli silaj değerlerine sahip cinsleri var, onları da incele, temsilcileri arayip detayli bilgi sahibi olabilirsin.Ton ne kadar azalır hasatta net olarak görebiliriz.Asıl amacım böyle yaparak silaj içindeki tane sayisi sayesinde nisasta oranını artirirmaya çalışmak
7240 daha önce hiç ektiniz mıBirinci ürün olarak 7240 ve 7211 ekeceğim ikinci üründe 6442 ekeceğim