Piston ayarlaması kolay mı peki her seferde aynı seviyede duruyomu
başkan piston traktörun yanındakı ındırme kaldırma işlerini yaptığın yerden kendi ayarlıyor zor bişey değil ki
Piston ayarlaması kolay mı peki her seferde aynı seviyede duruyomu
Onu biliyoeum ama az indirdim cok indirdim diye dönüm basında vakit kaybı olur. Fakwt mibzerde derinlik için demir varsa piston o derinliğe gelince dururbaşkan piston traktörun yanındakı ındırme kaldırma işlerini yaptığın yerden kendi ayarlıyor zor bişey değil ki
Pistonların orada var baskı denir tarlaya girince derin batması için ayar verilir tarladan çıkınca ayarı düşürür sün yolda tepsileri yere değmesin diye gerisi de hidrolik valf leri ile römork kaldırmak için kullandığınız indir kaldır bukadar basittirPiston ayarlaması kolay mı peki her seferde aynı seviyede duruyomu
Hiç kullnmadıgım için cok soru soedum hakkınızı helal edin bilgiler için cok tesekkür ederimPistonların orada var baskı denir tarlaya girince derin batması için ayar verilir tarladan çıkınca ayarı düşürür sün yolda tepsileri yere değmesin diye gerisi de hidrolik valf leri ile römork kaldırmak için kullandığınız indir kaldır bukadar basittir
Hiç kullnmadıgım için cok soru soedum hakkınızı helal edin bilgiler için cok tesekkür ederim
23 kg atınca mısır ekmiş gibi oluyor burda kışın büyük kesimi buzlu ve kar altında olduğundan bitki boğuluyor.Bereketli olsun dekara 33kg tohum çok fazla. 17-23arası ideal.
Bereketli olsun.mibzer diskleri geniş ara mıAbi kardes 90 lukslerle ekime devam.Allah cumleye hayirli bereketli hasatlar nasip eylesin..Ekli dosyayı görüntüle 31831Ekli dosyayı görüntüle 31832Ekli dosyayı görüntüle 31833Ekli dosyayı görüntüle 31834Ekli dosyayı görüntüle 31835
Saolun tesekkuler.Disk araligi Normal mibzerde nasilsa o sekilde resimden genis gibi gorunmus fakat 2 araligin biraz gerisinde 1 disk daha varBereketli olsun.mibzer diskleri geniş ara mı
Kaçlı peki sizin makineSaolun tesekkuler.Disk araligi Normal mibzerde nasilsa o sekilde resimden genis gibi gorunmus fakat 2 araligin biraz gerisinde 1 disk daha var
Bereketli ekimleriniz olsun insallah.22 li 2005 model
İz takibini motorun on tekeri mibzerin izinin tam kenarindan gidecek sekilde gidiyoruz ara kalmiyor o sekildet tam kapatiyorİz takibini nasıl yapıyosunuz klavuz var mı tekerden ise üst üste fazla binmez mi Bereketli olsun.
İz takibini motorun on tekeri mibzerin izinin tam kenarindan gidecek sekilde gidiyoruz ara kalmiyor o sekildet tam kapatiyor