1 saattir üstündeyim kafa şişirdi [emoji4]
bende de 6546 var uzun süre calinşica motoru stop ettiğimde sanki kafamin içinde calişmaya devam ediyor
1 saattir üstündeyim kafa şişirdi [emoji4]
Sağol ağabey sen ne ettin..
Hayraboluya daha doğalgaz gelmedi diye biliyorum.Yahu hayrabolu ilçesine doğalgaz geldi mi bir bilen varsa
Doğalgaz henüz yok..Hayraboluya daha doğalgaz gelmedi diye biliyorum.
Sabah 07:30 da tarladaydım.depo fulledim.saat 14:30 a kadar 80 dönüm aysan çektim.60 litre mazot yaktı.daha sonra fabrikaya geldim.dün gübreleri saçmıştım. 3x15. Dönümé 21kg.yarın erkenden trifilin.dönümé 100 gr.daha sonra tırmık.pazartesi erkenden Ekim inşallah.
Ismail, biz çorluda borsa meydanında " çorlu tarım " diye bir yer var. Ordan aldık triflin.Trifilin var mı piyasada İskender abi. Varsa yaygın mı ve fiyatı nedir.?
Abi yaklaşık 1 karış saliyorum çok fena sıkmış beton gibi motor dekara800 gram mazot yakmış bazı yerler yaş bugün ilaç ve merdaneli aysan işi var herkese kolay gelsin..Bereketli olsun Gürcan. Az sonra ben de gidiyorum Ayçiçek yeri hazırlamaya. Bizde ekimler başladı.
640'a ben de 21 ayak aysan koşuyorum. Duruma göre merdaneli ya da merdanesiz iş yapıyorum. Merdanelide şahlanma yapıyor zorlayınca. Normalde seri 2. viteste iyi gidiyor fakat senin işlediğin tarlanın bir benzeri bizde de var. Dediğin gibi çok tutuyor motoru. Fakat sen bayağı derin salıyorsun anlaşılan.
Trifilin var mı piyasada İskender abi. Varsa yaygın mı ve fiyatı nedir.?
Abi yaklaşık 1 karış saliyorum çok fena sıkmış beton gibi motor dekara800 gram mazot yakmış bazı yerler yaş bugün ilaç ve merdaneli aysan işi var herkese kolay gelsin..
Bereketli olsun gürcan kardeşim.
Ismail, biz çorluda borsa meydanında " çorlu tarım " diye bir yer var. Ordan aldık triflin.
Lüleburgazda ziraat bankasının karşısında ptt nin 10 m.yanında som-un diye biryer var ordan aldım.5L 200.dayıoğlu 185 bulmuş.o civarlar da fiyatlar.
Ağabey ayarlayalım bi gün sana kameramanlık yapmaya gelebilirim [emoji3] [emoji3]Traktörü kullanan olsa bir sürü foto video çekicem.ama malesef
Çift çeker motor kendi gidiyor tek çeker hep bir müdahale istiyor birde ciftcekerin işçiliği güzel oluyor kısmet bakalim kaderimizde varsa görürüzKolay gelsin bereketli olsun ikinci bi motor lazım gibi gözüküyor size çiftçekerinden
Sağolasın reyis [emoji4]Kolay gelsin bereketli olsun