geçen hafta 50 dönüm biçtik
yer: seydikemer muğla
toprak: kumlu toprak
marka: pioneer
verim: 750- 900 kg
fiyat: 810 kr
Bakanlık fiyatı 0.74 tl açıkladı.Siz 0,81 tl sattiniz doğru mudur?Eğer öyleyse iyi fiyat
geçen hafta 50 dönüm biçtik
yer: seydikemer muğla
toprak: kumlu toprak
marka: pioneer
verim: 750- 900 kg
fiyat: 810 kr
Bakanlık fiyatı 0.74 tl açıkladı.Siz 0,81 tl sattiniz doğru mudur?Eğer öyleyse iyi fiyat
Hocam bu hangi program ? Telefondan m2 ölçmesi güzelmişbalikesir merkezde balyem de dahil olmak uzere 15rutubete kadar 685 net fiyat veriyorlar ben bugunortada ekilmeyen yer var toplam 7 donum olan tarlami bictirdim 9950 kg geldi lg 3607 cesit ortalama donume 1428 kg falan denk geliyo galiba
Hocam bu hangi program ? Telefondan m2 ölçmesi güzelmiş
çok güzel almışsın abi maşallah bereketli olsun fiyatta güzel gibi47 dekar lg 36.07 mısır çeşiti,toplamda 69 ton geldi dekara 1468 kg gibi.%14 nemde 0,74 tl/kg fiyattan verdik,ama şu an piyasa düşmeye başlamış.Misirlar çok kurudu yerlere saplar kirilip düşmeye başladığı görüldü,hatta yerden topladık bir bölümü.
Tane lik mısırin toprak hazırlığından hasata kadar olan süreçte maliyeti ort. ne kadar?
Çeltik ekmedigimiz yillar alternatif olarak düşünebilir miyiz acaba?
mısırın nemini düşürmek çabuk kurumasi ni sağlamak için civar köylerde ilcelerde son suda ester kullanildigini duydum ama kullanan larla hiç karsilasmadim.acaba aranızda kullananlar duyanlar var mi.acaba nasıl etki ediyor mısırın kurumasinda faydasi olabilir ama dane değerinde zararı yokmu
,,Tane lik mısırin toprak hazırlığından hasata kadar olan süreçte maliyeti ort. ne kadar?
Çeltik ekmedigimiz yillar alternatif olarak düşünebilir miyiz acaba?