Cok doğru. Emeğini sonuna kadar vereceksin sonra tevekkül edip Allah'a birakacaksin.Sen mahsule yalan söylersen oda sana yalan söyler derler bizim buralar. herkes konuşuyor ama kimse yapmıyor sene sonu görüyoruz herkesin emeğinin karşılığını...
Obruk. Belki bilmezsiniz Altınekinle Aksaray arasinda
Doğrudur. Pek bilinmez genelde.Ben aksaray da okudum duymuşluğum var obruk adını
Cok doğru. Emeğini sonuna kadar vereceksin sonra tevekkül edip Allah'a birakacaksin.
Çok şükür. HaklisinizAynen öyle kardeşim Hamd olsun. Çok şükür bu halimize..
Doğrudur. Pek bilinmez genelde.
Aksaray tarafi sonradan sonradan baya hizlanmislar. Eskiden kucuk bir yerken simdilerde baya ilerlediler tarimda.Aksaray da bol arazi var ama imkanim olsaydı orada ki çiftçilerle tanışmak isterdim çok büyük traktörler var
Aksaray tarafi sonradan sonradan baya hizlanmislar. Eskiden kucuk bir yerken simdilerde baya ilerlediler tarimda.
Seydişehire degil de beysehire gittim birkac kec araziler hep küçük ve parçalıydi. Biraz zor oralarda tarimla ugrasmak.Topraklarınız cok geniş bizde öyle olsa
Seydişehire degil de beysehire gittim birkac kec araziler hep küçük ve parçalıydi. Biraz zor oralarda tarimla ugrasmak.
Almak degil kullanmak bile sorun olur parçalı arazide. Allah kolaylik versinBizimde ayni şekilde abi parça parca 7 10 15 m² büyük traktör almak bile sikinti
Almak degil kullanmak bile sorun olur parçalı arazide. Allah kolaylik versin
Allah kazancınızı artirsinSaol usta o yüzden malcilikla ugrasiyoruz
Seydişehire degil de beysehire gittim birkac kec araziler hep küçük ve parçalıydi. Biraz zor oralarda tarimla ugrasmak.
Bizim buralarda da sozde yollar var tarlaların 4 tarafinda ama an'ı zor bulur olduk. Hatta yol bitip diger tarlaya kayanlar gördüm.3 sene Beyşehirde okudum tarlalar hep küçük dediğin gibi parçalı onun için ki arada an diye küçük bi çizgi var.
Bizim buralarda da sozde yollar var tarlaların 4 tarafinda ama an'ı zor bulur olduk. Hatta yol bitip diger tarlaya kayanlar gördüm.
An ne oluyor?
İki tarla arasındaki sınıra an denir.. günlük bulmacalarda çıkar