Sen daha once tabuda calistinmi soyle 4 yada 5 sene once?
çalıştım abi 3 ay kadar orda çalıştım orda görmüşssündür beni sen. harita teknikeriyim ben dsi de abim var kadir harita mühendisi belki bilirsin abi
Sen daha once tabuda calistinmi soyle 4 yada 5 sene once?
Takbisdemi calistin?
Gorsen tanicaksin beni merak etme.takbiste de çalıştım üst kat kadastroda da çalıştım abi.
Gorsen tanicaksin beni merak etme.
Her motor ister. O kullaniciya, yapilan ise ve kullanilan ekipmana bagli. Çeltikçinin motor 4000 saatte ister. Bugday aycicegi eken adamin motoru 6000 saatte ister.70-66 veya 80-66 ikiside çok motor ister düz olsun ister çift çeker.
Her motor ister. O kullaniciya, yapilan ise ve kullanilan ekipmana bagli. Çeltikçinin motor 4000 saatte ister. Bugday aycicegi eken adamin motoru 6000 saatte ister.
Kullanicisi olarak katiliyorum. Cok iyi iscilik cikartiyorlar.Benim mesajımda ifade hatası olmuş kusura bakmayın . Hem 70-66 hem de 80-66 ikiside çok iyi traktör. İsterse çift çeker olsun isterse tek çeker olsun ikisideçok iyidir demek istedim.
Evet. Guc olarak yetersiz gelmeye basladi. Td110d dusunuyorum. Arazi olarak biraz buyuduk o yuzden.
80-66 alirken 110-90'ı ayni fiyata vericekti fakat zamaninda babam 110-90 fazla gelir die almamisti. Keske alsaydin diyorum surekli ona.Guzel Paylasim.Bizim Koydede Var Bi Tane Ayni Bu 80-66 Dan. FIAT Lar Guzel Ve Cigerli Motor.Buda Benim 95-66
Aynen oyle. Td110 blue master dusunuyorum. Siz ne dersiniz bu traktor hakkinda?İnşallah gönlünüze göre bir traktor alırsınız.Çiftçinin eli ayağı traktör
Aynen oyle. Td110 blue master dusunuyorum. Siz ne dersiniz bu traktor hakkinda?[/QUO80-
8066 lar baba motor severim bu kasaları. şimdiden hayırlı olsun İnşallah bulursunuz kafanıza göree..
Evet. Guc olarak yetersiz gelmeye basladi. Td110d dusunuyorum. Arazi olarak biraz buyuduk o yuzden.
Avrupa traktore 200bin tl verecegime yerli traktor alirim 110bin tlye. Kalan 90bin ile toprak yada makina alirim yeni motorun arkasina daha iyi. Avrupa traktorde 15-20 sene gidiyo yerli traktorde. Bu devirde yerli traktor daha makul geliyor bana gore.Aslında güçlü bir traktör her zaman iş görüyor.biz de case maxpro 110 luk var tohumdan sonra almıştık sadece pancar yerini sürdük 4 lü 14 lü pullukla gayet iyiydi.Sanırsam td serisi ile case serisi birbirinin aynısı.ama casenin sesi çok çıkıyor.Td 110 dan da gayet memnun kalırsınız.