2013 Sezonu Bölgemizdeki İlk Yonca Biçimi -Yonca Diyarı AKSARAY

Ynt: 2013 Sezonu Bölgemizdeki İlk Yonca Biçimi -Yonca Diyarı AKSARAY

körsaban link=topic=65091.msg737748#msg737748 date=1367268383' Alıntı:
bereketli olsun.tambur kaçınci viteste kullaniyorsun ve yakıt ne nasıl.ben sıfır bicaklari dahi zimpara diski ile keskinlestiriyorum eğer taş yoksa performansi cok arttiriyor.fakat benim tambur tınaz cok memnun değilim kıyıda köşede iri taşa gelince icerideki bıçak takilan yaylar bozuluyor.
Tamburda en güzeli çelmak...

cebrail68 link=topic=65091.msg737934#msg737934 date=1367341317' Alıntı:
tamburlar ikiye ayrılı 1 çelmak 2 diğerleri
98de aldıgımız Ozyataganlı pek dayanmadı 4 yıl kullandık ama 2 kez bakım yaptık ama 2002de aldıgımız SÜRÜM marka 1.65lık Tamburlu 11 yıldır Piyasaya calısmamıza rağmen henuz anahtar vurmadık Sürümde gayet güzel ve başarılı Birazda kullanım önemli her makinada olduğu gibi....Bizim yörede de Celmak ve Sürüm kullanılıyor ıkı markadada sorun yok acıkcası

doğru diyosun abi ben bazen görüyorum ne biçim makina kullanıyolar hiç özen vermiyolar makinaya halbuki özen gösterse yararı kendine olacak ama ne fayda.

Yorumlar için bütün arkadaşlara teşekkürler bu yıl bütün bölgelerde kurt zararı var galiba erken dönemde ilaç uygulamıştım çevrede çok olunca yinede zarar verdi diğer biçimlerede ilaç uygulayacağım hangi ilacı kullanacağıma karar vermedim daha duruma göre değerlendirme yapacağım artık