2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları

Ynt: 2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları

Ali SARAÇ link=topic=67415.msg766184#msg766184 date=1376424121' Alıntı:
banada çıkmış slaj makinası hayırlısı olsun bakalım .. manisa genelinde .. daha kırsal ilçelere destek yoğunlaşmış ovasına destek 2 senedir az veriliyor ..
h.olsun anlş-*s

nailyetek link=topic=67415.msg766040#msg766040 date=1376395220' Alıntı:
Olur mu böyle Hasan? :D Sirke beleş , küp beleş..... derdi bir dostum.;D
Neyse hayırlı olsun, güle güle kullan Hacı. Darısı diğer başvuranların başına.

Oluyormuş demek adın kader değil kaderin kader olmalı :D babamı babaannem kadir gecesinde doğurmuş :) :D :D acaba cep telefonunuda 0\0 50 destek ile veren kurum varmı başvursak zuha-*-s ;D makina çıkan arkadaşlar hayırlı olsun ;)

Taş toplama makinasına yazılmıştım destek çıktığını bugün mesajla öğrendim Allahın izniyle alacağım. ödeme tutarlarını merak edenlere bu tutarlar belli olunca bilgi veririm.

Destek çıkan hayırlı olsun bizdede açıklanmadı daha bekliyorum bakalım,kaç puanımız olduğunu nasıl öğreniyoruz,Ali kardeşim sılaj makinesi sıra bağımsızmı 2011 de banada tek sıralı silaj makinesi çıkmıştı 80 küsür puanla

hacimmet link=topic=67415.msg766450#msg766450 date=1376542145' Alıntı:
Destek çıkan hayırlı olsun bizdede açıklanmadı daha bekliyorum bakalım,kaç puanımız olduğunu nasıl öğreniyoruz,Ali kardeşim sılaj makinesi sıra bağımsızmı 2011 de banada tek sıralı silaj makinesi çıkmıştı 80 küsür puanla

Hacım hayırlı olsun bu yıl puan düşük ama kazanışsın süt sağım ünitesini

Sağol muhtarım komple sağım ünitesi ve soğutma tankı çıktı ama mevcut sağım hane olmuyor depo odası,lavabolu tuvalet,labaratuvar bölümü harici 2 adet logar çukuru pvc tavan kaplaması zemin duvarlar fayans vs. çok şey istiyormuş çook iş çıktı yani mevcut sağımhaneyi modarnizasyon yapacağım artık.

Kaç senedir başvuruyoruz , bu senede nasip olmadı. Yedeklerdeyiz , lakin sıra gelecek gibi görünmüyor.
Çıkan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Garip bir puanlama sistemi var , ben çıkacağına dair inancımı kaybettim artık. Bazı gariplikler bu işin adiliyetine dair inancımda ufakta olsa şüphelere sebep oldu. Epeyce ÇKS ye kayıtlı yerimiz var , hayvan vs sayısıda fena sayılmaz. Borcumuzu harcımızı zamanında ödüyoruz Zİraat bank , Tarım kredi gibi devlet kuruluşlarına , bence bu parametreyede baksalardı daha adil olurdu.
Seneye muhtemelen başvurmayız gibime geliyor. Birşeye ihtiyacımız olunca bütçemize uyarsa gidip alıyoruz zaten. Böyle olunca en azından umut etmeyiz , ona göre hesabımızı yapar gider alırız.

ufukk link=topic=67415.msg766773#msg766773 date=1376684398' Alıntı:
Kaç senedir başvuruyoruz , bu senede nasip olmadı. Yedeklerdeyiz , lakin sıra gelecek gibi görünmüyor.
Çıkan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Garip bir puanlama sistemi var , ben çıkacağına dair inancımı kaybettim artık. Bazı gariplikler bu işin adiliyetine dair inancımda ufakta olsa şüphelere sebep oldu. Epeyce ÇKS ye kayıtlı yerimiz var , hayvan vs sayısıda fena sayılmaz. Borcumuzu harcımızı zamanında ödüyoruz Zİraat bank , Tarım kredi gibi devlet kuruluşlarına , bence bu parametreyede baksalardı daha adil olurdu.
Seneye muhtemelen başvurmayız gibime geliyor. Birşeye ihtiyacımız olunca bütçemize uyarsa gidip alıyoruz zaten. Böyle olunca en azından umut etmeyiz , ona göre hesabımızı yapar gider alırız.
ok-*-s ok-*-s ok-*-s aynen katılıyorum. ok-*-s ok-*-s ok-*-s

Gübreli mibzere yazılmıştım çıkmamış.Yazan arkadaş pülverizatör yazalım çıkma olasılığı daha yüksek dedi lakin yeni diye gerek duymadım keşke yazılsaymışım.Bizim akrabalardan ikisine pülverizatör çıkmış.Seneye artık kısmetse..