pulluk çatısı çok mu kısa acaba ? çıkma same explorer yada deytz agrofarm kolu bulabilirseniz onlar baya uzun.Arkadaşlar tıraktör 110 ilk çıkan serisi 38jant tekerler yüksek oldğu için yan kolları kısa kalıyor pulluk az batıyor bilgisi ollan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Kardeş çatısını anlayamadım 16 numara alpler kullanıyoruzpulluk çatısı çok mu kısa acaba ? çıkma same explorer yada deytz agrofarm kolu bulabilirseniz onlar baya uzun.
Kardeş çatısını anlayamadım 16 numara alpler kullanıyoruzpulluk çatısı çok mu kısa acaba ? çıkma same explorer yada deytz agrofarm kolu bulabilirseniz onlar baya uzun.
Yüksekliği demek istedim.kolların kısa gelmesi pek olası değil o yüzden sordum.Kardeş çatısını anlayamadım 16 numara alpler kullanıyoruz
Yardimcı piston yok kardeşKolları uzatmak hidrolik gücü azaltır, traktörün önünü çabuk keser ağır ekipmanda.
Kollar biraz daha aşağı inerse sorun kalmaz. Yardımcı piston yoksa kolay, eğer yardımcı piston varsa ve kollar tam indiğinde pistonlarda inmeye yer kalmiyorsa beni aşar.
Kardeş sorun kollarını sonuna kadar indirdiğimiz halde kısa kalıyor.Kolları uzatmak hidrolik gücü azaltır, traktörün önünü çabuk keser ağır ekipmanda.
Kollar biraz daha aşağı inerse sorun kalmaz. Yardımcı piston yoksa kolay, eğer yardımcı piston varsa ve kollar tam indiğinde pistonlarda inmeye yer kalmiyorsa beni aşar.
Freze yerleri nereyse bilmiyorum kardeşFreze yerlerden bir iki diş aşağı alın deneyin.
Şu işaretli yerden sökülüp ayarlanıyor.Freze yerleri nereyse bilmiyorum kardeş
Aldım teşekkürlerŞu işaretli yerden sökülüp ayarlanıyor.