Slmlar traktörü degişecegiz Allah izin verirse bayide 2012 5100 r var çok temiz saati az yada sıfır 5105 m atasında ikisinin fiyatı hemen hemen ayni siz hangisimi alırsınız
Madem yurttaslarda traktör oraya yeni bi 6330 premium geldi bence gözün kapalı almalısın 5105 onun yanında teneke kalır
6000 serisi hem özellikli hem kullanisli hemde uygun fiyatlı bence jd için 2800 saat hiç önemli değil jd de saate degil kaportaya bakılırŞu Türkiye şartlarına bir çiftçinin sahip olması gereken John Deere modeli.Ne çok düşük ne fazla uçuk.
6000 serisi hem özellikli hem kullanisli hemde uygun fiyatlı bence jd için 2800 saat hiç önemli değil jd de saate degil kaportaya bakılır
5720 verecegim bende alman hala kararsızım 6330 otuz modele saate göre biraz pahalı geldi bana hala karar veremedik
Önundeki tls yi yeni alirken 20 bin farka koyuyorlar ayrica 24 vites olması da avantaj alan kar eder ne diyeyim ben 6115 i almadan gelseydi şu gözüm kapalı atlardım5720 verecegim bende alman hala kararsızım 6330 otuz modele saate göre biraz pahalı geldi bana hala karar veremedik
Madem yurttaslarda traktör oraya yeni bi 6330 premium geldi bence gözün kapalı almalısın 5105 onun yanında teneke kalır
5105 güzel motor lakin çok kısa 5li pullukla ön tekerler leyla oluyor ona en iyi kepce takıp ciftlikte calistirmak tarla 6000 serisine yakışıraynen abi o kadar para verilecekse 6330 premium almak daha mantıklı
Boşta gezersen çok tarlada az6000 serisi kullananlar yakıt konusunda bilgi veririm
5105 güzel motor lakin çok kısa 5li pullukla ön tekerler leyla oluyor ona en iyi kepce takıp ciftlikte calistirmak tarla 6000 serisine yakışır