Ynt: 2011 turp sezonu
ben 2006 dan beri kullanıyorum tm 120 yi çiftte yakıtı 2 litre civarı önceden L 5 i kullanıyorduk hep çiftte yeri geldimi sert yerlerde dekarda 4 litreye çıkıyordu L 95 ama tm 120 hiç görmedi 4 litreyi dekarda ayrıca havuç turp sökümü yapıyorum ara işi gibi bişey saatte 5 litre yakar söküm işinde
1 günde akşama kadar 5 saat çalışırsa gidiş geliş yolda dahil 25 litre yakıyor bana göre normal çok değil ben memmunum
sağol muhtar turp piyasası ağır bu sene ama kaporta boyatacak kadar para kazanırız galiba baharın ilk fırsatta boyatacam inşallahKoly gelsin Bereketli olsun ramazan abi artık turp parasına şu motoru bi boyat
Bereketli olsun ramazan abi
sağolun arkadaşlarböyle ekibe iş mi dayanır,beretekli olsun abi
sağol seyit bu havuç turp lahana işine girmek önemli değil önemli olan piyasanın ve pazarın iyi olması bu sene ağır gidiyor turplarda çabuk büyüdüğü için irileşiyor tarlada bile kalır bu sene öyle gözüküyorbereketli olsun ya burdada ektiler turb kırmızı lahana yakında havuc işinede girecekler var
sağolGüzel paylaşım Ramazan abi.Bereketli olsun.
sağol yakıtından şikayetciler derken çifttemi çok yakıyormuş yoksa ara işindemi yoldamıPaylaşım İçin Teşkkürler Allah Bereket Versin Traktörlerde Güzel Bizim Köydede Newholland TM 120 Var Bir Tane Yakıtından Çok Şikayetçiler Çok Yakıyor Diyorlar Sizin Traktörün Yakıtı Nasıl Size Göre......
ben 2006 dan beri kullanıyorum tm 120 yi çiftte yakıtı 2 litre civarı önceden L 5 i kullanıyorduk hep çiftte yeri geldimi sert yerlerde dekarda 4 litreye çıkıyordu L 95 ama tm 120 hiç görmedi 4 litreyi dekarda ayrıca havuç turp sökümü yapıyorum ara işi gibi bişey saatte 5 litre yakar söküm işinde
1 günde akşama kadar 5 saat çalışırsa gidiş geliş yolda dahil 25 litre yakıyor bana göre normal çok değil ben memmunum