2011 model 80 lik erkunt lüx aldık nasıl bir traktör sizce..

Ynt: 2011 model 80 lik erkunt lüx aldık nasıl bir traktör sizce..

hayırlı olsun kardeş mükemmel bi traktör bende kullanıyorum inşallah memnun kalacaksın

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yeni traktörünle Mutlu ve Zahmetsiz işler Bol kazançlar versin İnş.

hayırlı olsun kardeş olmuş bitmiş artık söz söylensede fayda vermez en kısa sürede resim video bekliyoruz

Ynt: 2011 80 lik erkunt lüx aldık pişman olurmuyuz nasıl bir traktör sizce..

berbat bir traktör.

Ynt: 2011 80 lik erkunt lüx aldık pişman olurmuyuz nasıl bir traktör sizce..

berke 09 link=topic=39143.msg477340#msg477340 date=1322470387' Alıntı:
berbat bir traktör.

çok güzel yazmışın berke 09 nasıl karar verdin merek ettim.hatta ettik.

Arkadaşlar bugün alacagımız traktöre bidaha bakmaya gittik adam almadan önce deneyebilirsiniz sonuçta 0 motor deil dedi bizde götürdük köye tabi adamda geldi td95 sahibi bi arkadaş o kadar övüyolar 2 mizde 6 lı alpler takalım dedi bizde taktık gayet hızlı kaldırıyor hidroligi süper.Sonra yumuşak taşsız bir tarlaya gittik orda denedik rampalarda td95 az bir fark ile geçti ama diger taraflarda erkunt hep yakaladı.Benim dedigim erkunt 80.4 lüx olanlar rampada nie geçmedi onuda söyleyim motor çok agır bg düşük ama çekmem demedi.(Tabi burda ben deil servisi kullandı kullanmayı fazla bilmedigimden oda) pulluk alpler 12 olması lasım 2 sindede td95 de 2009 modeldi.