sağol havuç ekiliydi burakolay gelsin aga güzel toprağınız var burası havuç yerimi
sağol nail abi pulluğun markası alplerKolay gelsin Ramazan Usta..Hayırlısı ile sezonu açmıssın, güzel sürüm olmuş, pulluğun marksı ne acaba.?
sağol özgür küserse küssün yapacak bişey yokkolay gelsin ramazan abi maviş sezonu erken açmış rahat bırak accık motoru dinlensin küsecek sana sonra hiç dur yok yaz kış devam
sağol doğancan mart ayını bulur tavlanması diğer yerlerin lodos lar falan esince tava gelirRamazan abi hayırlısı olsun. Güzel bir sürüm olmuş. Bende bugün 9 lu çizel çektim tarlanın bir kısmına biraz daha vakti var girlmesine
Güzel paylaşım Ramazan abi tarla düm düz ne ot var ne anız sür gitsin en son sezonu sen kapattın en önce sen açtın abi kolay gelsin hiç olmaz sa traktörlere 15 gün yarıyıl tatili versydin.Paylaşıma tşk.
sağolun arkadaşlar havuç yeri olduğu için ot falan çıkmaz daha buralar hep düz zaten zaten yaklaşık 20 gündür yatıyor havuç işi bittikolay gelsin ramazan abi sezonu erken açmışsın TM ' ye dur durak yok tarlada dümdüz şahane iş olur...
sağol toprağım kumsal olduğu için tavı iyi tv zaten seyyar sürekli takılı değil müzik olunca tv ye sıra pek gelmiyorhayırlı olsun toprağım toprak iyi tavına gelmiş hava böle giderse 1 2 haftaya bizde pancar yerlerini süreriz bu arada tv yi sökmüşün
sağol oğuz yılmaz söylüyor güzel şarkıkolay gelsin
parça güzelmiş
sağolun arkadaşlargüzel bi sürüm olmuş Ramazan abi,paylaşım için teşekkürler
TM 120 yi 2. el aldık önceki sahipleri kamyonun arkasından tampon yaparlarken motorun önünü vurmuşlar ön tarafı eğilmiş zaten dikkatli bakınca anlaşılıyor ön tarafın boyası yeni diğer tarafı soluk kaportanın üstten de boyası kalkıyor galiba kapartoyu komple boyatacam yeniden birde motorların garajı yok yazın yanıyor kışın donuyor ama 70 56 20 yaşında oda hep dışarda onun boyasında sorun yoksürüm güzel toprak gzel ama TM çok bakımsız kalmış yıpranmış be aga
maşallah eline sağlık güzel paylaşım
selam arkadaşim şu yeni newhollantlar nezaman çıkıyo habrrin varmı
mersinde fuarı var orda çıkar mart ayında
yorumlar için teşekkürlerslm ben yeni katıldım bişi sorcm bu yeni çıkan new holland t 480 nasıl bir motor?
sağol tarla büyük olunca iş yaptığın belli oluyor ama ufak yerlerde var anca oyalanıyorsun büyük tarlada hem yakıt düşer hem iş çok olurkolay gelsin...maşallah tm ye ağırlığını koymuş yine...arazide süper biz dön dur 2 dekar içinde ,çok istiyorum şöyle attımmı pulluğu motor dewrini bulsun zewk yapiim ben atıyorm daha ayarlayamadn baştasın....