Ynt: 2011 havuç ekimi 2. bölüm
kolay gelsin ramazan abi bereketli olur inşallah... tarlanızda ova gibi verimli gibi duruyor...
kolay gelsin ramazan abi bereketli olur inşallah... tarlanızda ova gibi verimli gibi duruyor...
güzel paylaşım ramazan abi allah hasatınıda göstersin..
koolay gelsın
kolay gelsin, zahmetli iş
sağolun arkadaşlarBereketli olsun paylaşım için teşekkürler
inşallah muhtarBereketli olsun ramazan abi bu yıl yine havuçlar senden
sağol toprağım çift merdane ağır olur normalde kimse merdane kullanmıyor burda tek biz kullanıyoruz sebebi ise rotatilin toprağı kaba bırkması yüzünden merdane ile biraz sertleştiriyoruz toprağıtopram kolay gelsin çiftli merdaneyle nie hazırlamadın
nere gidecek babam satmaz onukolay gelsin ramazan abi bereketli olur inşallah l 95 i göremedim gitti mi yoksa
4 ay sonra toplanır ekim kasımBereketli olsun abi.Ne zaman toplanır bu havuçlar Eylül Ekim
sağol hacimmetKolay gelsin bereketli olsun abi İNŞALLAH güzel ürün alırsınız,ince tekerle td acayip görünüyor tm yede diyecek yok
okan biz toptan satarız göndermesi bize ait değilki ama yinede boş kalmassın buradabereketli olsun abi inşallah nakliyatını ben yaparım istanbul hattını bana ayır kimseye söz verme
Bizede nasip olur İnşallah Hacı..
Güzel paylaşım, işte benim işlemek için hayal ettiğim toprak ve tarlalar bunlar..
Bereketli olur İnşallah Ramazan.
inşallah nail abi
güzel paylaşım kolay gelsin
Bereketli olsun ramazan abi
Güzel paylaşım Ramazan abi bereketli olsun.
sağolun arkadaşlarüff ovaya bak işte
güzel paylaşım abi tşkler..
sağol bu bölgeboz toprak zaten bizim mevkilerin çoğu boz topraktır normal verimli bi toprak çeşitikolay gelsin ramazan abi bereketli olur inşallah... tarlanızda ova gibi verimli gibi duruyor...
sağolbereketli olsun Ramazan.
bereketli olsun çayda iyi gider bu çay tekniğini bir yerden hatırlıyorum ama
ramazan abi bereketli olsun hayırlı olsun inşaallah
Güzel bir üçleme olmuş. Kolay gelsin
sağolun arkadaşlarpaylaşım için teşekkürler.bereketi bol olsun
sağolkolay gelsin abi bereketli olsun, güneşi gören tarlaya dökülüyo bu aralar
sağol volkan işler baya yoğundu ama dünkü ve bugünkü yağmurlar sayesinde dinlenme fırsatı oldu birazmaşallah ramazan abi işler yoğun kolaygelsn.
Bereketli olsun
sağolun arkadaşlarBereketli olsun abi yoğun çalışma var ekip sağlam
sağol ayhan abiramazan k0lay 0lsun,işiniz rast gitsin...güzel tarla ,güzel çalışma,0h çaylar falan keyifler tıkır