köylü link=topic=52449.msg541378#msg541378 date=1329570269' Alıntı:
bursa kumaşı varken hint kumaşına gerek yok.
ön yargım yok sunulurken anlatılırken sanki birtek kubato var.kubatoyu japon teknolojisini çok yakından takip ediyorum.benim gibi milyonlarda biliyor.anlatırken aman ha kaçırma gibi intibayla anlatılıyor.
ikikez fuarda yakından inceledim almak amaçlı.adamlar sanki dağdan gelmiş odun çekmiş fuara soluk almaya gelmişler... bu adamlardan bu bu traktörleri alsaydık yarı yolda kalırdık.
konu kötülemek degil. türkiye traktör çöplüğü oluştu nerdeyse.kim kaliteli kim güvenli kim kazançlı kim karlı bunu bilmek artık igneyle kuyu kazmak gibi oldu.
kardan önce hava iyi newhollan dın 75-56 4x4 5 li 14 numara pulluk takmışlar td 90 4 lü 14 pulluk var nedense 75-56 td 90 tepeledi. 75-56 100 hb gibi oldu.
işte bu mantık degil mi bizleri perişen eden çiftçileri köylüleri yolup batıran ben bu zihniyete karşıyım.
artık gözünü açın köylü-çitfçi traktör alacaklar bayiye şişrme laflarla kandırılmayın.
erkuntu 77 bine verenler şimdi 60 bine veriyor ne degişti.86500 90 lık erkunt alacagım almam arkadaş beklerim 2.elini alırım. şak şakla piyasa oluşturuyorlar.
ben buna karşıyım.
kimse küsmesin alınmasın