2010 beReket 60 bi bakaRmısınız ?

• Konbuyu başlatan kurubeyin
  • Başlangıç tarihi

Ynt: 2010 beReket 60 bi bakaRmısınız ?

kurubeyin link=topic=48102.msg465838#msg465838 date=1320847167' Alıntı:
td65 d ye karar verdik . saolun gençler

kardeş almadıysan yine 70/e yi gözden geçir derim ben.nh td65d olan bi arkadaşım satıp td85 aldı aldı sordum tek çeker 640 benden daha seri çift sürüyo çok hantal çok yakıyo dedi.bence erkunt 70/e var oda olmassa başak 73 75 var.milletin atıp tuttuguna bakma erkuntun 10km az sürat yapan versiyonu olarak görebilirsin başagı.

K

kurubeyin

evet dediğim gibi erkunt yabana atılacak traktör değil . ama e serisi kaporta büyük motor biraz zayıf kalıyormus . bence senin o arkadaşında sorun . çünkü bize 2 3 ay önce emanet td65 tek çeker geldi onunla çift sürdüm . ilk başta motor biraz zorluyor gibi geldi 3 lü pullukta ama sonradan farkettim boşuna düşük viteste gidiyormusum motorun yapısı öyleymiş :D sonra düz 1 e aldım sanki arkasında hiç pulluk yok basıp gidiyor gerçekten çok hosuma gitti . helede 4 çekeri benim işimi çok rhat görür . bide 70e sıfır ına 65 bin tl çekiyorlar 2007 td65d 45 bin tl bana daha cazip geliyor . bide erkuntun konya bölgesinde biraz yedek parça ve bakım sıkıntısı var .

kabinli istiyorsan td65d al kabnsiz alcam diosan td65s al daha oturaklı td65s nin kabnsizi zaten orjnl kabini yok sonradan kabinli kesnlikle önermem alma .. gacur gucur içinde durulmuyor bizim td65d nin geçen gün 2011 model td65d gördüm çil çil td80 gibi olmuş çok hoşuma gittide şansımızı kaybettk bizim sorunumz kabin.. :) heleki sıfır alcaksan td65d lerin sıfırları çok çok güzl :)

K

kurubeyin

evet td 65 d ler çok hosuma gitmeye başladı helede bitane buldum burada konyada çok kip duruyor sanki araba gibi yaw :D 2007 model turbo intercolor orj kabinli 45 bin tl sizce nasıl ? t480 e gelince :D biraz araştırdım ve new holland ın elemanlarının ürettiği bi ara ürün olduğunu öğrendm . ama sağlam traktör ve çekişi süper ama biraz hafif . bayılma yok sadece patinaja vuruyor . bende 4 lü 8 inc alpler pulluk var pimli t480 gayet güzel çift sürüyor onunla geçen gün bizim akraba götürdü onu 54c si var yerinden kıpırdatamamıs :D sonra mf 168 e takmıs yırtına yırtına 10 metre anca götürmüş :D yakıt desen mobillet kadar ara işlerde . ama biraz zor işe koştun mu yakıyor gerçekten . aslında bunu satmadan bi td65 alsam süper ötesi olur . ikisiyle tüm konyanın işini yaparım galiba :D

t480 zatn ara işi için üretln bir model fazlsını bklersen yakck tabi çekiyormuşya o bile ytr :D

T480 ne İşbora olarak bakabiliriz.54C ile 168 in götüremediği pulluğu t480 süper biçimde çekiyorsa 54c ile 168 in rektefesi gelmiş herhal.Bu yazdıklarınıza pek inanmadım açıkçası.

Birde 2007 Td65lerde orjinal intercoolor yok sonradan takma olabilir eğer varsa.

Erkunt normalden daha ağır bunu da arkadan dan 2 şer ağırlık motoru hafifletebilirsiniz, sonuçta fabrikanın verdiği fazladan ek ağırlıklar.

TD65 iniz hayırlı olur inşallah. :)

K

kurubeyin

t480 4 piston dikkatini çekerim :) bunu vermek istememin tek nedeni var oda tarla sayısı çok biraz dha güçlü motor lazım o kadar . 50 dönüm falan arazim olsa vermem . bu sonradan takma turbo yada intercolor un orjinal ile farkı oluyor mu ? yakıtı ne kadar etkiliyor ?

T480 14 silindirde olsa 54 c nin çektiği pulluğu yaptığı işi yapamaz.168 in yanına hiç yaklaşamaz. :)

Orjinalini tutmaz tabikide.Sorun olmadığı sürece rahatça kullanılabilir.İntercoolorlu traktör kullanmadığım için yakıta ne kadar etkisi olur bilemiyorum.