2009 Yılı Tarım Sezonu(KUYUCAKLI)

Ynt: 2009 Yılı Tarım Sezonu(KUYUCAKLI)

helal uğur süper paylaşım ... zevkle izledik .....

uğur fotolar guzel.ayrıca pulluğu aydın alsaydınız daha ıyıdı.buarada tla yı getırde bı denıyelım pullukları

köylüm güzel resimler kullandığunız dörtlü alpler erolların değil mi yeni pulluğu denediniz mi?????????

eline sağlık zengin bir paylaşım dikkatimi çeken disk oldu 2 malzemeden yapılmış sanırım ilginç

eline saglık aynısından bizdede var adı vonvay degil vanbey derler herneyse çok iyi bi alet kulanışlı agır tava gelmiyor tekrar eline saglık teşekürler

tura30 link=topic=28068.msg233594#msg233594 date=1260429971' Alıntı:
güle güle kullan.bu pulluk yaylı olması dez avantaj ama sert topraklarda ve nadaz sürümlerinde geriye gidece için bana göre makbul deil.alplerin pimzisini al daşsız tarlada ya gibi gider harika bir sürümü var
Valla bizim için hiç dez avantaj değil..Çünkü bizim topraklara dayanmıyor profiller..İsmail bilir ben turanın cengiz modelini bile tarlada pimini kopattırdım..Yay bile hafif kalıyor..