2008 HASAT SEZONU FOTOLAR --------- Kangal/ Mühürkulak---------

Ynt: 2008 HASAT SEZONU FOTOLAR --------- Kangal/ Mühürkulak---------

valtraya o romork küçük gibime geldi

Paylaşım için sağol Okay abi, çok güzel fotolar. Ben şimdi bilmeden konuşuyorum, Valtra varken Ford ' u ne yapacaksın diyorum ama kullanmayan kıymetini bilmez diyorsunuzdur eminim. :) Tek çeker motorlardan nefret eder oldum artık. Bıktım tarlalarda kalma korkusundan. Kaba bi yer geldi mi motor başlıyor patinaja, sonra kendini kurtarıyor bu seferde patinaj yaptığı çukura römorkların teker giriyor, motor daha fazla patinaj yapmaya başlıyor sonra yine tekerler ona giriyor böyle kısır döngü şeklinde gidiyor taki tarlada kalan kadar. :) Tek çeker motor ve dampersiz römorktan Allah kurtarsın herkesi. Eğer abi sizin Valtra bizim burda olsa ben ona oklu 5 tonluk römorklardan kesin 3 tane takarım. :) Yol şartları tabi etkiliyor herşeyi.

bizim buralar çok rampa ve bozkır iklim nedeniyle biçim zamanı artık kül gibi oluyor tarla toprağı , yani iki tane römorkla çıkmak zulum olur... ve köyün girişi zaten gayet uzun ve dik bir rampa ... o nedenle çift römork zor oluyor.... birde o tek çeker zulmünü ben bilirim mustafa seni anlıyorum .... geceler ce sabahlara kadar 640 la ikileme herg yaptım özellikle kültivator ve oneway de fiat ne yapacağını şaşırır önü sağa sola çalar delirtirdi beni ..

Güzel paylaşım Okay abi Emeklerine sağlık. o küçük römorklarla uğraşacağınıza alın bi 5-10 tonluk römork Hem kalabalık olmaz hemde mazottan tasarruf olmazmı.