2 den fazla TÜMOSAN'ı olana var mı?

Ynt: 2 den fazla TÜMOSAN'ı olana var mı?

valla arkadaşlar bizim köyü bırakında elazıg yöresinde tümosan hiç denecek kadar az.. ben daha bölge çifçilerinden hiç birinde tümosan görmedim.. bayisi de yok zaten elazığda.. çok ilginç ama tek gördüğüm tümosan belediyenin eski tumosanı.. bide biçerciler falan geliyor konya tarafından onların traktörleri tümosan oluyor.. başkada kullanan çifçi yok..

yapma abim bende bi 82-80 birde 60 60 var ikiside dt gelip görenler bizim buraları bilir (inegöl) uludağ eteklerinde öyle bayır yerler varki çıktığın yerde dönecek yer olmadığından gerigeri geldiğin yere inmek zorunda kalıyosun yağ lambası falan hiç sönmüyo yerin rampa oluşundan böyle yerlerde balya basıyo bu makinalar bi sipariş daha verdim 8185 için oda balya için

ceya023 link=topic=31697.msg302444#msg302444 date=1287432253' Alıntı:
valla arkadaşlar bizim köyü bırakında elazıg yöresinde tümosan hiç denecek kadar az.. ben daha bölge çifçilerinden hiç birinde tümosan görmedim.. bayisi de yok zaten elazığda.. çok ilginç ama tek gördüğüm tümosan belediyenin eski tumosanı.. bide biçerciler falan geliyor konya tarafından onların traktörleri tümosan oluyor.. başkada kullanan çifçi yok..
Biz kimden aldık abi :) elazığda da bu sene geldi sanırsam bayisi bizim köyede 3 tane geldi

galalı link=topic=31697.msg534821#msg534821 date=1328977389' Alıntı:
2005 8280N hidrolik arızasi varda onuda bugun pompayı degiştirdim su an düzeldi ileri bir sıkıntı cıkarsa degiştiririm
abi aynı sırun bizim eskidede vardı senin konuları inceledim bu fren talaşından felan oluyor diyorlar bizimki ondan mış bence iyi bir ustada hidrolik yağ deposunu ayırttır o zaman sorun çözülüyor bizimkini öyle yaptılar hiç bir sorun çıkmadı bence yine yaparsa bi dene bunu :)