Ynt: 2 bin TL maaşla çoban yok
coban deyip gecmeyin arkadaslar bnde 6 ay yapiyorum bnce ciftcilikden her tür meslekden cok daha zor...
coban deyip gecmeyin arkadaslar bnde 6 ay yapiyorum bnce ciftcilikden her tür meslekden cok daha zor...
ee şimdi bu aranan yerde bu fiyata çlışan elbet wardır nasılki memnunmu yoksa onlarda bıraktı yerine yenileri bile geldimimalkaralı_yusuf link=topic=44759.msg584837#msg584837 date=1335271626' Alıntı:İtinayla konu hortlatılır. Arkadaşlar bana ilginç gelen bazı konuları tekrar gözden geçiriyorum hafızayı tazelemek açısından iyi olur diye düşünüyorum.
Ahmet sevmek lazım işini. Sevmeyince onada yaramaz maldan da hayır gelmez. Siz 400 tane bakınca sayıdan kurtarıyorsunuz yoksa maliyet yüksekmiş vallahi.Ahmed Gülsu link=topic=44759.msg585227#msg585227 date=1335347888' Alıntı:Şu anda çobana aylık 2200 lira, bakıcıya da 1650 lira veriyoruz. Çoban bulma sıkıntısı yüzünden yüzlerce yetiştirici koyunu terk etti ve hala bu olaya bir çözüm bulunabilmiş değil. Bulunacağını da sanmıyorum.
Fabrikada, orada burada asgari ücrete talim etmeyi çobanlık yapıp 2 bin liradan fazla kazanmaya yeğliyor millet. Tamam çobanlık zor iş ama ona göre de kazanç sağladığını düşünüyorum.