Sorunu yoksa ön takım vs 35-36-37 yerine göre yapar
Ama tabikide bu fiyat alıcıysa gider satıcam dersen 28 29 civarıdır tahminim
Hayırlı satışlar. Bölgeden bölgeye ufak tefek fiyat farkları oluyor.
Traktörünüzde Kabin ve ön ağırlık yok bu eksi sayılabilir.
Bildiğim kadarıyla traktörünüz MF 265s 285s modelinin en güncel serisi olan kare far, beyinden hidrolik direksiyon olanından. Bu çok büyük artı.
Genel bakım durumu ve çalışma saati düzgün ise çok iyi.
Neyse çok uzatmadan, sahibinden.com da 38-40 civarında yazıyorlar benzer traktörlere, hiç değilse 35'e verirsiniz bence.
Bu tutulan tip biz 93 felan 26 ya mı ne verdik seninki 35 eder gibi
Aslında bende böyle modelde bir 265 s düşünüyorum ama bir türlü nasip olmadı. Ya tekerler sıfır oluyor, ya motor 5-6 bini aşmış durumda, yada ince teker.vs vs... Bir traktörün ön ağırlığının olmaması bile benim için o traktör sıfır değerde.
Ayrıca çok yakıyor diyorlar bilmiyorum. Sizin traktörünuz nadas da dönümünde ne yakıyor ama harbice cevap verirseniz sevinirim
4400 saatte rektefe yapildi anliyorum dogrumudur 4400saat rektefe icin erken degil mi kullanici hatasi miMotor sıfır yapıldı saati 4400 td 65 ten fazla yakıyor kesin bi ölçümüz yok yanıltmayım sizi
eski perkinsler 6000 saatte rektefe ister komşunun 135 5500 saatte rektefe olmuştu.4400 saatte rektefe yapildi anliyorum dogrumudur 4400saat rektefe icin erken degil mi kullanici hatasi mi
4400 saatte rektefe yapildi anliyorum dogrumudur 4400saat rektefe icin erken degil mi kullanici hatasi mi
4400 saatte rektefe yapildi anliyorum dogrumudur 4400saat rektefe icin erken degil mi kullanici hatasi mi