1976 model john deere 1120

Hemşerim buna kazık takarsan kafası havada gider, hararetide çıkar, borusuda patlar, başka bi şekil düşün iş zamanı çamurda uğraşma,
Aynen öle oluyo ön tekerler suya deyiyo deymiyo öle gidiyor [emoji1] frenle dönüp kaşlardan geri geri geçiyorum

Ama on numara düzleme yapıyor iz falan kalmıyor.

Bu sene 86 model ufak pompa bi 8073 aldık bakalım kazıkları ona uydurup onunlada yapabilirim. Yükü hafifler biraz 1130 un

Sadeceborumu geziyosun yoksa rotovatör keşan da yapıyomusun.tarla sürmeye ne zaman başlıyacan , ben keşanls uğraşamam kuruyana kadar bekliyecem.
Büyükmotor var 2 tane 110 luk 85lik onlar makine çekiyo
bu jd sadece en son boru gezdiriyor düzleme yapıyor.

Tarlaları iz olmayan gölleri sürmüştüm sezon sonu batak yerler duruyor.
Mübarek hava 20 gündür kapalı bafrada açmıyor.

Kazıkları taktım 85 liğe işte bekliyorum yarından sonra açıcak galiba
Allah izin verirse 10 güne başlarız batak yerleri sürmeye.

Önce sürüp sonra da kazayağı ile hepsini karıştırırız. Sonrasına bakalım ya lazer yapacaz yada goble

ben aldım işte bir ay evvel 18 bin tl . şiimdi temiz traktör 30 bin aşagı yok. çiftçilik bu kadar kazandırmı yor. vallahi herkes elinde malın kıymetini bilmesi lazım yerine koymak zorlaşıyor

Fuat abi çeltik tarımı bayağı bir zor galiba batak tarla sürmek nedir
Görmemişim kusura bakma bikaç resim atayım, kurumayan tarlaları yaş halletmeye çalışıyor lar, kurucak gibiyse kuruda halledip öyle su salıyorlar.bunlar gibi
Screenshot_2020-04-07-07-35-53.jpg
Screenshot_2020-04-07-07-35-10.jpg

Büyükmotor var 2 tane 110 luk 85lik onlar makine çekiyo
bu jd sadece en son boru gezdiriyor düzleme yapıyor.

Tarlaları iz olmayan gölleri sürmüştüm sezon sonu batak yerler duruyor.
Mübarek hava 20 gündür kapalı bafrada açmıyor.

Kazıkları taktım 85 liğe işte bekliyorum yarından sonra açıcak galiba
Allah izin verirse 10 güne başlarız batak yerleri sürmeye.

Önce sürüp sonra da kazayağı ile hepsini karıştırırız. Sonrasına bakalım ya lazer yapacaz yada goble
Çok batak yerlere sürebiliyormusun abi kazıklarla peki