18 martta bende Çanakkalede bulunmuştum, ingiltere sömürge si savaşçı köle torunları içip durular , dedemburda öldü çek bi bira , kültürleri başka tabi.Geliboluyu bi teneffüs etmek gerek tabii dua ile.
Birşey isteyeceğim sizden.Kabul ederseniz sevinirimşehitlerimizin ruhu şad olsun. hepimiz onlara minnettarız.
anladığım kadarıyla buradaki insanların fikirlerinden ve zihniyetlerinden memnun değilsiniz, size uygun değil. burayı niye takip ettiğinizi merak ediyorum? insan sevmediği ortamda niye bulunur? niye bu eziyeti kendine müstahak görür? açıklayın da bizde nirvanaya erelim. mesela ben yemeğini sevmediğim lokantaya gitmem, hem gidip de hem de buranın yemekleri nedir böyle dersem dengesizliğim ortaya çıkabilir.
Birşey isteyeceğim sizden.Kabul ederseniz sevinirim
Ama sizden nacizane birşey talep edeceğim.Birşeyler tekrar edilirse ondan kurtulamayız,pisikolojik bir şey,devamlı tv terör derse, devamlı buna benzer söylenirse biz onu çağırmış oluyoruz- bilinç alti -bunu ister istemez öyle depoluyor. mesela nic isminiz daha iyi olabilir keşke değiştirebilseniz.
Iyi dileklerde bile bulunurken ,adı açılmamalı,mesela "kaza bela vermesin"denilirse bilinç altına onu çağırırsınız.
Trakkulüp yönetime,rapor veya mesaj yoluyla, isteğinizi belirtirseniz,yeni gördüm yazınızı. ben bu nicki aldığımda corona bu aşamada ilerlemiş değildi ben de dalgasına aldım ama değiştirmeyi sizden fazla bende istiyorum. nerden değiştirebilirim, biraz kurcaladım bulamadım.
Mekanları cennet olsunDünya Tarihi Bu Kadar
Delikanlıyı Bir Arada Görmedi..
Vatan Uğruna Toprak Olanlara SELAM Olsun..
18 MART Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun..
ben sizi dogru anladim. olabilir, arkadaş sizi yanlis anlamis cunku yasadigi yere hakli yere de olsa laf soylemek her babayigidin agzindan cikabilecek bir soz degildir. ondan burası derken siteyi algiladi sanırım ama onunda dusuncesi aslinda sizinki ile ayni...Siz olayı yanlış anlamışınız, dengesizliğinizin kurbanı olmuşunuz .
Burası gibi derken şuan yaşadığım şehir için demiştim.