nail abi 15 gün önce 1 liradan sattık hemen piyasa düştü Allah bereket versin şimdi tonu 600 700 lira arasında2 TL ye bize ulaşıyor inşallah sizde 1 TL olmuştur. Bu kadar emeğin karşılığı değil ya,20 kuruştan iyidir yine.
allah kolaylık versin çok zor iş yaww
sağolun arkadaşlarhavuç ustaları yine şahene gösteri yapmış.bereketli olsun abi
sağol havuç 1 ay içinde biterabi allah sabır versın sıze işiniz zor ne zamana bitiyor bu havuc işi?
paylaşım için teşekkürler ramazan abi maşallah kış falan sana vız geliyor gibi bereketli olsun
sağolun alıştık artık kar kış duramıyoruzbereketli olsun Ramazan, kar, kış, çamur size vız geliyor maşallah.....
sağol bu tarlaya turp ekeriz biraz zahmet li olur hazırlaması şimdi havuç 600 700 lira tonuEline sağlık.
kolay gelsin.
Havuç ekilen tarlada ertesi yıl birşey oluyor mu.
havuç kaç para.
Bu gün kilosu 25 kr dan. 600 kg soğan sattım.150 lira tuttu.Allah bereket versin.
evet erkan kar eridi toprak suya doydu iyceGüzel paylaşım Ramazan abi. Karlar eriyince iyice vıcık vıcık olmuşa benziyor....
sağol tokmakcıİlk video da römork beşik gibi sallanıyor Allah tan devrilme falan olmuyor kolay gelsin abi emeğin karşlığını alırsın inş.
kolay gelsin, şu motorların çilesine bak.
kolay gelsin. o tarlayı birde sürmesi var her taraf iz
sağolun arkadaşlar küçük traktörler kendini götüremez bu tarlada L 95 çok yıprandı 20 25 gündür yüklemede tm 120 den daha fazla mazot yakıyor L 95 le sökecektim çizide gidemediGüzel paylaşım Ramazan abi.Bol çamurlu görüntüler.Küçük traktörlerin yapacağı iş değil bu.
Abi yine bir havuç kılasiği,durmak yok size 'yıpranmak paslanmaktan iyidir' diyorum bende senin avatarındaki gibi,kolay gelsin abi paylaşım için teşekkürler.
sağolun arkadaşlarKolay gelsin Ramazan abi..Bu kadar emeğin karşılığını inşallah alırsınız...
sağol bu tarlayı önce dipkazan veya tizel çekeriz sürüm kopra derken hazırlanırkolay gelsin abi de siz bu tarlaları nasıl sürüyorsunuz yaww.bu karda kısta zor iş
işiniz çok zor be kardeşim ramazan ..havucun kilosu 5 tl olması lazım bence eziyete bak gavur eziyeti
sağolun arkadaşlarkolay gelsin ramazan abi busene para ediyor galiba bereketli olsun.
şu kardeşimin çektiği çileye bak çamurda rızkının peşinde sorun bakalım emeğinin karşılığını alabiliyormu hiç bir zaman üretici kazanmıyor bu arkadaşımız verir havucun kilosunu 50 kuruşa bak yarın marketlerde manavda 2.5- 3 lira nerye gitti arta kalan para eli cebinde gezenlere alın terinin hiç mi değeri yok? kolay gelsin arkadaşım bereketli olsun.
sağol Allah bereket versin şimdi biraz daha iyi ama eziyeti çokkolay gelsin inşallah emeğinizin karşılığını alıyosunuzdurr..
sağol ömerkolay gelsin ramazan abi. bereketli olsn...
sağol önce dipkazan veya tizel çekersin pullukla sürersin kopra rotatil derken hazırlanırramazan abi bereketli olsun havalar açtı kaşınhanlılar tarlara girdi gene dün sabah konyaya giderken vızır vızır gidiyolardı traktörler bizimde var 20 dönüm kadar havuca icara verdik nasıl sürecem bilmiyorum
sağolKolay gelsin kardeş gerçekten meşaketi olan bir meslek sağolun paylaşim ićin
ihbar edilenler konusna da yazdım, bunlar ramazan abiye havucu soruyolar
havucmu lazımmış
hayırlısı bakalım bugün yolladık ilk tır ı ;DRamazanın işler açılacak galiba, yarın kenyaya havuç yolluyoruz..
Allah kolaylık versin ramazan abi emeklerinizin karşılığını alırsınız işallah
kolay gelsin bereketli olsun ramazan bey..
sağolun arkadaşlarkolay gelsin bereketli olsun abi
sağol bu tarla yeni çumra yolu üzerinde çumraya giderken bira fabrikasına varmadan 2. km sağ tarfataramazan kolay gelsin.çalışkan hemşerim benim.perşembe günü konyaya giderken acaba hangisi sensin diye tahmin ettim. fotoloru görünce tahmin ettiğim sen değilmişin.sen efese varmadan soldasın herhalde.neyse bi gün görüşürüz inşallah.
bu tarlalar lodos lar esince kurutuyor zaten sonra tizel pulluk kopra derken hazırlıyoruzBU TARLALARI BU ÇAMURDAN SONRA NASIL EKİYORSUNUZ